Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Sziasztok , rettentően csalódott vagyok (főleg magamban ) egész délelőtt ráment erre a kis eredményre , win 8 alatt próbálkoztam , de sok időt vergődtem azzal , hogy menjen a vantage, egyáltalán , mert nem akart az istenért sem. aztán ujra kellett rakjak pár dolgot elindult . de a fene egye meg ha ht-t kikapcsoltam -10000gp pont egyből . Sokat kínlódtam vele , végül maradt a win11 de ez meg azért bosszant mert okés megy rendesen a cpu , viszont gpu ba nem tudom hozni azt az eredményt amit kellene , erre még rájön az is , hogy nem ártana egy ilyen remek kis kártyát is megmókolni , hogy a tdp limit ne korlátozzon , ez sem megy
meg a kari kialakítása miatt nem tudom levizezni
mert a vrm hűtő rész egybe van a hűtővel . No mind1 remek eredmény lett ez így is , csak ugye ha valaki ezeket a trükköket megoldja akkor még rengeteg pont benne marad.
Asus strix 1070 gaming /gyári. procin víz 5,8ghz
csak azért raktam be 2 képet , hogy prezentáljam 300mhz cpu órajel ami hozhatott volna némi gpu pontot megy a levesbe az os miatt .
vagyis azért mert hülye vagyok hozzá .
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg a kari kialakítása miatt nem tudom levizezni
csak azért raktam be 2 képet , hogy prezentáljam 300mhz cpu órajel ami hozhatott volna némi gpu pontot megy a levesbe az os miatt .