- Fórumok
- Videokártyák
- 3DMark06 eredmények
- (kiemelt téma)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-08-20 15:21 Téma összefoglaló
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dubmaster
aktív tag
-
ashot
tag
-
Ribi
nagyúr
Nekem csak az nemstimmel, hogy minden tesztben amit lattam eddig mindenutt legalabb 50%, de jo esetben 90%+ gyorsulas is volt.
Te milyen progin tesztelted es milyen felbontasban ?
Esetleg a konfigod firkantsd mar le.
Mert van 1 olyan erzesem, hogy valamit te rontottal el.
En meg azt nemszeretem amikor valaki tenykent allit olyat ami minden mas tesztnek ellene szol es meg csak a gyanu sem merul fel benne hogy esetleg valamit o rontott el...
-
Pubszon
veterán
-
Pubszon
veterán
-
Ribi
nagyúr
-
Ribi
nagyúr
-
Beowulf_78
addikt
Nem járt jól...
sokat fog bukni rajta, és rövidesen el fognak vérezni az 1680-as felbontásban..far cry2,crysis 2....és a többi új játékban is.én 96k-ért vettem tavaly nyáron, és idén Januárban 85k-ért adtam el.Reális volt a bukás, ill. mivel használtam nem buktam rajta semmit.Aki pedig megtartotta, azóta még 20k-25k esett a használt piaci ára.
SLI-be még mindig erős lesz jó darabig!
-
KLBalu
csendes tag
-
HarryPotter
őstag
-
Pubszon
veterán
-
Brumi˘
addikt
-
Seikai
aktív tag
Mi innen, hogy tudnánk megállapítani?
Igazad van elmés barátom senki sem tudna segíteni abban meddig szabad a feszt húzni a procinál vagy a hőfoknak milyen magasra lehet felszöknie majd!Miért nem próbálod ki magad mit bír?
Talán nem akarom tönkre b@szni és előbb megkérdezem a profikat.Kérdés: 3DM miért 3600MHz-et ír? Talán mégsem sikerült a szorzót beállítani (9*400)?
mert a 3d mark a max szorzóból és fsb-ből számolja ki a frekit de ha megnyitod a diagnosztikai panelt kiírja ho 3.2Ghz internal clock -
motocoder
aktív tag
-
Dubmaster
aktív tag
-
syckaloz
aktív tag
-
syckaloz
aktív tag
-
Produkció
senior tag
-
DjKoxi
senior tag
-
DjKoxi
senior tag
-
Laraxior
titán
-
Produkció
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sokat fog bukni rajta, és rövidesen el fognak vérezni az 1680-as felbontásban..far cry2,crysis 2....és a többi új játékban is.én 96k-ért vettem tavaly nyáron, és idén Januárban 85k-ért adtam el.Reális volt a bukás, ill. mivel használtam nem buktam rajta semmit.Aki pedig megtartotta, azóta még 20k-25k esett a használt piaci ára.