Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Bírom mikor az emberek könnyes szemmel arról mesélnek, hogy hogyan váltak méltatlanná kedvenc számtekmárkájukhoz.
Meg hogy mily fájdalom, hogy nem tudják mindennapi munkára használni a régi konfigjukat, mert már kevés.
Hát, ha tényleg ilyen áhítat a feltétele, hogy valaki hű legyen, akkor én mindig is büdös bitch voltam a 3dfx-el szemben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
99-ben is jobban tetszett a Matrox G400-asa, 2000-ben meg simán akkor sem V5/4-et vettem volna, ha tellett volna is rá. Első 3D gyorsítóm is TNT Ultra volt(2003-ban
), első 3dfx kártyám pedig csak 2005-ben vettem, akkor is csak muszályból(MVP3G2 laphoz, 256MB memóriához és 500-as K6-2 procihoz volt nőve).
Ettől független mindig is érdekelt, hogy milyen is a Glide, elismerően hümmögtem a V5 4x-es AA-ja láttán mikor mutogatták az újságban, és sokszor találkoztam a "3D gyorsítás 3dfx kari esetén" felirattal.
Utólagos próbálgatás után amondó vagyok, hogy V1+V2 gyorsaság és képminőség terén 96-tól 98 végéig tarol, 99 favoritja nálam a G400MAX, Rage MAXX/Savage 2000/Voodoo 4/Gef 2 MX félgeneráció bejövőse a Savage 2000, viszont a Voodoo 5 így utólag jobban bejött volna mint a Geforce 2 GTS/Radeon DDR.Használhatóság ma: ugyan már emberek..
Ezek a retro cumók leginkább arra jók, hogy az ember építsen egy korabeli gépet(ha az ember még jobban rá akar kockulni akkor jó ritka és drága alkatrészekből
) és azon korabeli játékot/más programot toljon, és így nosztalgiázzon egyet. Hajamat tépkedném, ha mindennapi használatra K6-III+Voodoo 3 gépet kéne használnom.
(mert már bezony netezésre sem elég 600MHz
)
A wrapper nálam nem téma, egyrészt macerás, másrészt meg akar a rák Kórkettőn, meg A64-en Red Alertet, meg UT-t nyomni, azért van a lomhalom, hogy épüljön belőle megfelelő gépecsku szükség esetére.
Új hozzászólás Aktív témák
- TV antenna és jelerősítés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg hogy mily fájdalom, hogy nem tudják mindennapi munkára használni a régi konfigjukat, mert már kevés.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezek a retro cumók leginkább arra jók, hogy az ember építsen egy korabeli gépet(ha az ember még jobban rá akar kockulni akkor jó ritka és drága alkatrészekből
(mert már bezony netezésre sem elég 600MHz
)