Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cskamacska

addikt

válasz Kis zöld izé #2930 üzenetére

Bírom mikor az emberek könnyes szemmel arról mesélnek, hogy hogyan váltak méltatlanná kedvenc számtekmárkájukhoz. :DDD Meg hogy mily fájdalom, hogy nem tudják mindennapi munkára használni a régi konfigjukat, mert már kevés.
    Hát, ha tényleg ilyen áhítat a feltétele, hogy valaki legyen, akkor én mindig is büdös bitch voltam a 3dfx-el szemben. ;]
    99-ben is jobban tetszett a Matrox G400-asa, 2000-ben meg simán akkor sem V5/4-et vettem volna, ha tellett volna is rá. Első 3D gyorsítóm is TNT Ultra volt(2003-ban :DDD ), első 3dfx kártyám pedig csak 2005-ben vettem, akkor is csak muszályból(MVP3G2 laphoz, 256MB memóriához és 500-as K6-2 procihoz volt nőve).
    Ettől független mindig is érdekelt, hogy milyen is a Glide, elismerően hümmögtem a V5 4x-es AA-ja láttán mikor mutogatták az újságban, és sokszor találkoztam a "3D gyorsítás 3dfx kari esetén" felirattal.
    Utólagos próbálgatás után amondó vagyok, hogy V1+V2 gyorsaság és képminőség terén 96-tól 98 végéig tarol, 99 favoritja nálam a G400MAX, Rage MAXX/Savage 2000/Voodoo 4/Gef 2 MX félgeneráció bejövőse a Savage 2000, viszont a Voodoo 5 így utólag jobban bejött volna mint a Geforce 2 GTS/Radeon DDR.

Használhatóság ma: ugyan már emberek.. :U Ezek a retro cumók leginkább arra jók, hogy az ember építsen egy korabeli gépet(ha az ember még jobban rá akar kockulni akkor jó ritka és drága alkatrészekből ;] ) és azon korabeli játékot/más programot toljon, és így nosztalgiázzon egyet. Hajamat tépkedném, ha mindennapi használatra K6-III+Voodoo 3 gépet kéne használnom. :( (mert már bezony netezésre sem elég 600MHz :O )
    A wrapper nálam nem téma, egyrészt macerás, másrészt meg akar a rák Kórkettőn, meg A64-en Red Alertet, meg UT-t nyomni, azért van a lomhalom, hogy épüljön belőle megfelelő gépecsku szükség esetére. :)

Új hozzászólás Aktív témák