- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Tudnátok segíteni hogy a Bind to Space Warp mire jó? Mert a Main tool baron lévő dolgok közül ezt hiába próbálgatom,nem tudom alkalmazni.Thx

-
-
GoTReX
őstag
válasz
Nyúltáp
üzenetére
Oké Thx! A videó már megvan.Érdekes hogy pont ezt tanulom először,ill. ezzel kezdi...Az a baj hogy igazán kezdő tutorial az nem nagyon van,vagy csak én nem találtam részleteset eddig.Mert azzal nem sokra megyek hogy lemásolom a videokat,mikor azt sem tudom mit csinálok.Mindenesetre keresgélek,nemtudom igy mennyire lehet elsajátítani a dolgokat...Eddig magamtól egyszerűbb objektumokat tudok csinálni,azokat mozgásba hozni,és átalakulni autokeyel.(szakaszok lassításával)
Ha rajzolok pl egy háromszöget és másolom,azokat néha nem tudom összekötni nemtudom miért...Az lenne a célom hogy 3D-be hozzam...
-
GoTReX
őstag
Ha renderelésnél View-et választok "Area to Renderben",az alapértelmezetten mindig a kamera lesz?Mert úgy nem tudtam külön kiválasztani hogy cam01.Thx
-
GoTReX
őstag
Kösz a segítségeket.Most még a nézőpont beállításokat tanulom,fix nézőpont és zoom létrehozását stb...Igaz nem ehhez a verzióhoz van a leírás,de nem sokban tér el szerencsére.Nagyon előre rohantam én ezzel a modellezéssel,van egy csomó alap dolog amiket nem tudtam ,de mindig szükségem lesz majd rá sztem.
-
-
GoTReX
őstag
Kiskoromban nagyon sokat toltam az SC-t nekem nem ismeretlen a karakter,most is néha felnézek de már más lett egy kicsit ,elég durva e-sportá nőtte ki magát.Emiatt is találni ebből a témából ennyi 3D modellt a neten.1-1-ben mint az introban...
Ha kezdek valami egyszerűbb formával,pl.: cigis ,vagy gyufásdoboz akkor azt tudom textúrázni sima képfájlból?Jpeg,Bmp stb....
-
GoTReX
őstag
http://sgthk.deviantart.com/art/Terran-Marine-Final-146490177 Elég komoly.
-
GoTReX
őstag
Lehet hülyeséget kérdezek,de nézem a tutorokat ,és látom hogy a legtöbb egy megnyitott kép alapján készül.Hogy van ez pontosan?
(+blueprint) -
GoTReX
őstag
Sziasztok!Már rég óta szerettem volna egy keveset elsajátítani a 3D Studio Max használatából.Teljesen az alapoktól persze.Most nézem épp a neten a Tutorialokat,és gondoltam van itt közületek olyan aki ezzel már elég komoly szinten foglalkozik.Mit ajánlotok kezdésnek?Előre is thx.

Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Elden Ring
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Melyik tápegységet vegyem?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ezelőfelület,alakításokról nem nagyon találtam anyagot magyar nyelven,külföldi oldalakon is már ez utáni lépéseket taglalják....

(+blueprint)