- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Tudna nekem abban valaki segiteni, hogy van valami beállitás maxon belül vagy eljárás amivel alacsony polygonszám mellett is látható, hogy hogyan fog alakulni a felület ha magas polygon számúvá smootholt felületté teszem a testet?
Mert a subD-nél valami nem kerek nálam, mert annál az elv jó lenne,de az alacsony polygonszámű test vertexeitől nagyon messzire eltávolodik a smootholt és igy nem lehet a refképhez odaigazitani a vertexeket hanem azokon jóval tul kell húzni, hogy a smootolt a refképen maradjon.
például egy köralakú testnél használhatok 6szögű testet is,mert az smootholva kör lesz,csak az nem mindegy, hogy a 10cmes körhöz 12cmre kell huzni a lowpoly vertexeit, hogy smootolva 10es legyen vagy pedig a lowos vertexei rajta vannak a 10es refkép körvonalán és a smootolás után csak kikerekedik.Valami olyanra át lehet a subD-t állitani, hogy a lowpoly vertexein haladjon át a smotolt? mert azt tudom, hogy van bezier, nurbs meg még valamilyen eljárás,de nem tudom ,hogy lehet váltogatni köztük.
Mert lowpolyba szeretnék modellezni,de ugy, hogy utánna csak egy smooth level modositó emelésével tudjam a polygonszámot emelni .
Vagy bármilyen modellezési stilusra vevő vagyok amivel a refképhez pontosan tudok igazodni..
Vagy bármi ami a modellezési szemlkélethez segitséget nyujt, mert a legtöbbször beleesek abba a hibába, hogy a fő forma kialakitásánál is már probálok részletesen pontos lenni és ,hogy egy felület legyen ami egybe tartozik.
Mert még fejbe valahogy nem áll össze, hogy arra , hogyan lehet pontos texturát tenni ami csak ugy bele van süllyestve egymásba a 2 modell különböző topológiával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NBA és kosárlabda topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen processzort vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest