- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobinko
újonc
válasz
szabog4
üzenetére
Szia!
Én is jobban szeretem a már jól megszokott programomat használni, de szerettem volna mégis segítséget kérni olyantól, aki építészeti munkákat már csinált benne!Itthon tudom hogy nem a legnépszerűbb az ilyen nemű felhasználása, de külföldön sok helyen hdolgoznak vele!Már nézegettem tutoriálokat, de elég bonyolult első próbálkozásra, ezért gondoltam, hogy aki hasonló mód használja, esetleg egy gyorstalpalót tartana nekem belőle, természetesen nem ingyen!Csak hogy a logikájára ráérezzek!
Tehát továbbra is aktuális a kérdésem! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Warzone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát továbbra is aktuális a kérdésem!