- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
válasz
pikszel
üzenetére
STL Check modifier kell, mert nem látom a hibát, de kijelzi a 3d nyomtató programja. Van közöttünk durván 160km távolság, így személyesen nem tudok bemenni illetve elvileg kitudták küszöbölni ezt a hibát, de szeretném, ha nekem is menne és ezeket a hibákat egyedül is megtudnám oldani.
Kijelöltem Errorsba az OPEN EDGE-et a selectionsbe a Select Edges-t és kipipáltam a Checket, majd töltött, és bő 5-10p után, mintha misem történt volna. Nem jelölte ki a hibás részeket. Most kijavította magától, mert azt kétlem?!
Belevetettem magam a zbrushba, mert digitáblával nagyon megtetszett a program, könnyed lett számomra a kezelése és szeretnék 1-2 karaktert magamnak csinálni a szobámba (Batman, Arrow
). (Jó ez távlat...) Közbe meg magam kárán tanulnám meg a hibákat, amiket igyekszek elkerülni. Jó lenne kézzel is megfogni a munkákat. Elég drága tény. (Jó tudom, ez már egy másik topik, befejeztem
)bobinko ------------------------------------------------------------------------------------------------------
Személy szerint nem vagyok olyan szinten, hogy segíteni tudjak, de, mivel a max nem precíz (mm pontos) munkára való, ezért látványterveket tudsz készíteni. Vray beszerzése alap. Nézz szerintem youtubeon tutorialokat, sokat tudnak segíteni.
Tedd itt fel a problémáidról a kérdéseid, amikre magadtól vagy a youtube illetve egyéb tutorialoktól nem tudtál meg, és ha tudunk, segítünk.
Kipróbálom magam is, ebbe a látványtervezésbe picit. hogy még is miként megy nekem, de jelenleg nem tudom mikor kerül erre sor.Itt egy facebookos oldal, ahol tény, hogy tutorial nincs, de elég komoly munkákat készítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LOQ 15IAX9E 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P17 Gen2i 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti gari!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). (Jó ez távlat...) Közbe meg magam kárán tanulnám meg a hibákat, amiket igyekszek elkerülni. Jó lenne kézzel is megfogni a munkákat. Elég drága tény. (Jó tudom, ez már egy másik topik, befejeztem
)