Új hozzászólás Aktív témák

• szabog4

aktív tag

válasz pikszel #6856 üzenetére

STL Check modifier kell, mert nem látom a hibát, de kijelzi a 3d nyomtató programja. Van közöttünk durván 160km távolság, így személyesen nem tudok bemenni illetve elvileg kitudták küszöbölni ezt a hibát, de szeretném, ha nekem is menne és ezeket a hibákat egyedül is megtudnám oldani.

Kijelöltem Errorsba az OPEN EDGE-et a selectionsbe a Select Edges-t és kipipáltam a Checket, majd töltött, és bő 5-10p után, mintha misem történt volna. Nem jelölte ki a hibás részeket. Most kijavította magától, mert azt kétlem?!

Belevetettem magam a zbrushba, mert digitáblával nagyon megtetszett a program, könnyed lett számomra a kezelése és szeretnék 1-2 karaktert magamnak csinálni a szobámba (Batman, Arrow :U :DDD ). (Jó ez távlat...) Közbe meg magam kárán tanulnám meg a hibákat, amiket igyekszek elkerülni. Jó lenne kézzel is megfogni a munkákat. Elég drága tény. (Jó tudom, ez már egy másik topik, befejeztem :) )

bobinko ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Személy szerint nem vagyok olyan szinten, hogy segíteni tudjak, de, mivel a max nem precíz (mm pontos) munkára való, ezért látványterveket tudsz készíteni. Vray beszerzése alap. Nézz szerintem youtubeon tutorialokat, sokat tudnak segíteni.
    Tedd itt fel a problémáidról a kérdéseid, amikre magadtól vagy a youtube illetve egyéb tutorialoktól nem tudtál meg, és ha tudunk, segítünk.
    Kipróbálom magam is, ebbe a látványtervezésbe picit. hogy még is miként megy nekem, de jelenleg nem tudom mikor kerül erre sor.

Itt egy facebookos oldal, ahol tény, hogy tutorial nincs, de elég komoly munkákat készítenek.

[Link]

Új hozzászólás Aktív témák