- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
válasz
pikszel
üzenetére
STL Check modifier kell, mert nem látom a hibát, de kijelzi a 3d nyomtató programja. Van közöttünk durván 160km távolság, így személyesen nem tudok bemenni illetve elvileg kitudták küszöbölni ezt a hibát, de szeretném, ha nekem is menne és ezeket a hibákat egyedül is megtudnám oldani.
Kijelöltem Errorsba az OPEN EDGE-et a selectionsbe a Select Edges-t és kipipáltam a Checket, majd töltött, és bő 5-10p után, mintha misem történt volna. Nem jelölte ki a hibás részeket. Most kijavította magától, mert azt kétlem?!
Belevetettem magam a zbrushba, mert digitáblával nagyon megtetszett a program, könnyed lett számomra a kezelése és szeretnék 1-2 karaktert magamnak csinálni a szobámba (Batman, Arrow
). (Jó ez távlat...) Közbe meg magam kárán tanulnám meg a hibákat, amiket igyekszek elkerülni. Jó lenne kézzel is megfogni a munkákat. Elég drága tény. (Jó tudom, ez már egy másik topik, befejeztem
)bobinko ------------------------------------------------------------------------------------------------------
Személy szerint nem vagyok olyan szinten, hogy segíteni tudjak, de, mivel a max nem precíz (mm pontos) munkára való, ezért látványterveket tudsz készíteni. Vray beszerzése alap. Nézz szerintem youtubeon tutorialokat, sokat tudnak segíteni.
Tedd itt fel a problémáidról a kérdéseid, amikre magadtól vagy a youtube illetve egyéb tutorialoktól nem tudtál meg, és ha tudunk, segítünk.
Kipróbálom magam is, ebbe a látványtervezésbe picit. hogy még is miként megy nekem, de jelenleg nem tudom mikor kerül erre sor.Itt egy facebookos oldal, ahol tény, hogy tutorial nincs, de elég komoly munkákat készítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Kés topik
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Gitáros topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Steam topic
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR6
- ELADÓ: SAMSUNG Odyssey G5 34" ULTRAWIDE GAMER MONITOR BRUTÁL ÉLMÉNY!
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). (Jó ez távlat...) Közbe meg magam kárán tanulnám meg a hibákat, amiket igyekszek elkerülni. Jó lenne kézzel is megfogni a munkákat. Elég drága tény. (Jó tudom, ez már egy másik topik, befejeztem
)