Új hozzászólás Aktív témák

• szabog4

aktív tag

Üdv mindenkinek!

Lenne egy újabb elméleti kérdésem! Jelenleg, körülbelül 30p 1 képkocka elkészítése és, ha 300 képet kell megcsinálni az körülbelül 150 óra és csak körülbelül 13-15mp csináltam! Na most ez nagyon sok főleg, ha azt nézem, hogy ez alatt egy ajtó kinyitás megy végbe. Jó természetesen nem minden képkocka tart eddig és ez az idő is csak a füst (a fő, ami eltakar egy kisebb utat illetve a mellék, ami a csövekből jön ki tesz ki).

Megoldható, hogy felgyorsítva csinálom és később utómunkával lassítom le! Egyszer megpróbáltam hozzáteszem sony vegas-al és nem tudtam annyira lelassítani, hogy ne legyen észrevehető; szaggatottság volt megfigyelhető vagy pedig túl gyors volt még mindig a videó!

Tudnátok erre egy megoldást esetleg? Pl.: beállítható maxbe, hogy 1/2 sebességgel menjen, de a renderelés után ugyanúgy 1/1 lesz a vidi sebessége és ezt valahogy meg lehet oldani? (...hogy render után is 1/2 legyen a sebesség!)

Elég részletes videót kívánok készíteni és jelenleg 824.063 polyból és 554.213 vertexből áll!
    Hozzáteszem, hogy még nagyon nincs kész csak gondoltam mutatom! (...de ezt látjátok is!) :)

Ez a kép gyorsan elkészült!

Ez viszont elég lassan! (Most rendereltem ki először 800x600, de már látom, hogy a füst elnyújtva a terephez igazítva már nem annyira füst! ...és igen, a fényekkel még fogok foglalkozni :) NINCS KÉSZ! )

Nem, nem tudok új gépet venni! :) (...ha esetleg megkérnék szépen valakit, akinek erős gépe van, hogy renderelje ki egyszer, ha kész lesz? :U :B )

Új hozzászólás Aktív témák