Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Volt valami olyan beállítás, amivel szerkesztgetted ezt vagy csak rátetted a turbosmoothot esetleg kipipáltad a material opciót és egyből jó lett?

Onnan gondolom, hogy nekem 100%, hogy a lámpa sarka (sárvédő felőli sarok, utolsó kép) nekem tuti elkerekedne, ívelődne. ...valamint az ablakok szögletes sarkai, nálam lekerekedtek!
(volt már erről szó, de na...)
Volt, hogy (pont ma) csináltam egy, hogy is mondjam, hogy értsétek egy AJTÓKERETET! (nem az, de az hasonlít rá a legjobban) és ezt kerekíteni akartam, de, amikor ráraktam a turbo-t a középső rés az szinte betömődött!
(Nem várok erre megoldást megoldottam, hogy nem raktam rá)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egy óra, két rendszer
- Formula-1
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Volt, hogy (pont ma) csináltam egy, hogy is mondjam, hogy értsétek egy AJTÓKERETET! (nem az, de az hasonlít rá a legjobban) és ezt kerekíteni akartam, de, amikor ráraktam a turbo-t a középső rés az szinte betömődött!