- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
válasz
icecave
üzenetére
De faszák!

Ezt megértem és kénytelen vagyok elfogadni!

Amúgy ezek szerint te már ebben benne vagy és kíváncsi lennék, hogy pl.: " ...annyira jó, amennyire azt a megrendelő kéri..." ehhez a kijelentésedhez csatolva még is ezt hogy kell elképzelni?
"Uraim csináljanak egy képet ami 461.000 polyból állhat csak és maximum egy textúra mérete 4mb lehet! Legyen a képen 4 hordó, 3 fényforrás, a főfény X:24 Y:14 Z:13 -ba legyen elhelyezve!
"
Remélem lehet érteni a kérdést!
Valamint, hogy hogyan lehet gépekhez igazítani egy játék részletességét, mert gondolom már akár 2000-ben is készíthettem volna olyan játékot, mint most mondjuk a FAR CRY 3 csak, hát ugye a gépek nem bírták, azaz honnan lehet tudni, amit most csinálok 'X' modell az annyira le van butítva, hogy mondjuk a 64mb videokártyák megtudják jeleníteni vagy na nem tudom meddig ragozzam még?!
Honnan tudom, hogy a karakterem 12 szögű 'kör' pajzsa túl sok-e és mondjuk csak 10 szögűt készíthetek?
Remélem lehet érteni a kérdésem!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)