- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
A jó öreg tutor... Elég jól magyaráz, nekem is tetszik, csak nem nagyon van olyan dolog, amit át tudtam volna venni az egészből... No még nem végeztem vele, de remélem lesz jó dolog benne nekem is
Én nem csináltam még a kocsimat, mert keveset aludtam, elkezdtem nézni a Gnomon Mental Ray 2-es videóját, és olyan 1 óra után elaludtam (hát igen, van az is pár órás...). Mindenesetre kezdem érteni az MR milliónyi beállítását, a kép tuningolását (ha renderelsz egy képet, utána sokszor kell újrarenderelni, hogy ''finomhangold'' az árnyékokat, színeket, kontrasztot, fényeket...) De már egész jól megy a Global Illumination, a Final gather meg az Image Based Lightning is... Most a fények, árnyékok, Subsurface scattering meg társai vannak soron... Remélem azért a kocsi is halad majd... Ma éjféltől biztosan leszek, mert aludtam! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nem csináltam még a kocsimat, mert keveset aludtam, elkezdtem nézni a Gnomon Mental Ray 2-es videóját, és olyan 1 óra után elaludtam (hát igen, van az is pár órás...). Mindenesetre kezdem érteni az MR milliónyi beállítását, a kép tuningolását (ha renderelsz egy képet, utána sokszor kell újrarenderelni, hogy ''finomhangold'' az árnyékokat, színeket, kontrasztot, fényeket...) De már egész jól megy a Global Illumination, a Final gather meg az Image Based Lightning is... Most a fények, árnyékok, Subsurface scattering meg társai vannak soron... Remélem azért a kocsi is halad majd... Ma éjféltől biztosan leszek, mert aludtam!