Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
A jó öreg tutor... Elég jól magyaráz, nekem is tetszik, csak nem nagyon van olyan dolog, amit át tudtam volna venni az egészből... No még nem végeztem vele, de remélem lesz jó dolog benne nekem is
Én nem csináltam még a kocsimat, mert keveset aludtam, elkezdtem nézni a Gnomon Mental Ray 2-es videóját, és olyan 1 óra után elaludtam (hát igen, van az is pár órás...). Mindenesetre kezdem érteni az MR milliónyi beállítását, a kép tuningolását (ha renderelsz egy képet, utána sokszor kell újrarenderelni, hogy ''finomhangold'' az árnyékokat, színeket, kontrasztot, fényeket...) De már egész jól megy a Global Illumination, a Final gather meg az Image Based Lightning is... Most a fények, árnyékok, Subsurface scattering meg társai vannak soron... Remélem azért a kocsi is halad majd... Ma éjféltől biztosan leszek, mert aludtam! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nem csináltam még a kocsimat, mert keveset aludtam, elkezdtem nézni a Gnomon Mental Ray 2-es videóját, és olyan 1 óra után elaludtam (hát igen, van az is pár órás...). Mindenesetre kezdem érteni az MR milliónyi beállítását, a kép tuningolását (ha renderelsz egy képet, utána sokszor kell újrarenderelni, hogy ''finomhangold'' az árnyékokat, színeket, kontrasztot, fényeket...) De már egész jól megy a Global Illumination, a Final gather meg az Image Based Lightning is... Most a fények, árnyékok, Subsurface scattering meg társai vannak soron... Remélem azért a kocsi is halad majd... Ma éjféltől biztosan leszek, mert aludtam!