Új hozzászólás Aktív témák

• tikshow

addikt

Üdv!
    Remélhetőleg jó helyre írok(bocs, ha mégsem)! Gondolkoztam a Milyen videókártyát vagy Milyen asztali gépet vegyek vagy ide írjak-e, de itt talán több a hozzáértő az én problémámra.
    Számítógép vásárlás előtt állok. A napokban jött ki az új V-Ray RT Cuda támogatással ugye. Nézegettem mindenhol(ChaosGroup forum, google, etc...), de épkézláb eredményt sehol sem találtam. A kérdésem az lenne, hogy olyan döntés előtt állok, hogy átállok-e GPU renderre vagy maradok a CPU-nál. Viszont ha átállok a GPU-ra akkor mit éri meg venni?
    Ugye az ATI kártyák nagyon jók OpenCL-be, viszont ezt össz-vissz V-Ray-be tudom hasznosítani, semmilyen más programba sem(After Effects, etc..). Az Nvidia-nak ott a Cuda, igenám, de az új GTX 6XX szériának hiába emelték meg a Cuda mag számát röhelyesen sokra, állítólag rém lassú lett. Na most a kérdésem csak annyi lenne, hogy Production renderhez(Vray RT vagy Advanced - kérdés, hogy egyáltán az RT támogatja-e a Render elements-et vagy sem) milyen rendszer érné meg jobban?
    Két példa: 1. I5-3570k és egy GTX680 vagy 2. I7-3930k és egy GTX560Ti

Új hozzászólás Aktív témák