Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bokrosolajos
üzenetére
nah most jutottam oda, hogy véleményezzem a képed

szóval az egyik legnagyobb baja szerintem, hogy sok a fekete... éjszaka sincs teljesen fekete sehol, és ahol kis fény van, ott sokáig verődik is, tehát a fal pl nem lesz fekete... ezt úgy szokták megoldani, hogy vagy global illumination, vagy pedig betesznek oda egy lámpát, ahol az első fény éri a talajt pl, és visszafele világítanak, szimulálván ezzel a vetített fényt... tehát egy lámpa pl megvilágítja a földet, egy másik pedig a föld felől világít felfele, megvilágítva a falat (persze sokkal gyengébb fénnyel, mint az eredeti... egy-egy animációs filmben egy snittben akár többszáz fényforrást is használhatnak, hogy elérjék a kellő hatást (minőséget, hangulatot, stb...)
A textúrás egy fokkal jobb, de ott is a visszaverődő fényeket hiányolom... sajna mivel maya-s vagyok, nem igazán tudom megmondani pontosan hol találod őket, de maya-ban olyan szavak vannak a témára, mint global illumination, image based lighting (egy hdri képet használva világítja be a képet) + final gather...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 5-6. gen gar.
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest