Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
Andrew_31
üzenetére
Egybol jobb

Viszont ha mar ilyen belepiszkalos hangulatban vagy:
Az ajto illesztesnel a res tul szeles, es ugy altalaban eleg feltuno, hogy csak egy sima bevel.
Vmi ilyesmi hatast kene elerniMasik, reszletesseget en meg feldobnam par apro kis kacattal, mintplo borcsatok es egyeb apro mutyurok motorhazteton. Sokat dob elethusegen, melonak meg nem nagy melo.
A motorhazon levo dudor elejet is megdolgozhatnad meg picit, konkretan a fem racs es a dudor talalkozasanal kene a kasztninak vastagsagot adni [link]
A kormany anyaganal egy sima glossy barnaval szerintem jobban jarnal, mint a jelenlegi proceduralis texturaval
Kerekek oldalfalaba vihetnel kis ivet , mert igy most csak siman le van cspva 90fokban.Vmint, ebben lehet tevedek, de nekem ugy tunik nincs direkt fenyforras a jelenetben csak vmi skylight szeruseg, ettol nagyon kontraszttalanok az arnyekok, ill. majdnemhogy csak AO szinten vannak jelen, es nem igazan latszanak specularok. Egy soft aero shadow-os fenyecske sokat dobna szerintem renderen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Tekken 7 Playstation 4
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest