- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Könnyű légierő
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na végre sikerült...

próbáltam letesztelni, hogy mielőtt a fej valódi részletezését megkezdem, kipróbálni, hogy hogy is fog az egész menni (az obj beimportálásától a maya-ban való low poly + normal map renderig)
Nem igazán akart összejönni, mert állandóan el volt csúszva a modellen a textúra, és szörnyű eredményeket hozott...
Amint végülis rájöttem, figyelni kell, hogy kezdés előtt csináljunk morph targetet, majd ha a részletezés kész, vissza 1-es levelre, swith az mt-t, és úgy generálni a normal map-ot... Maya-ban meg bumpnál beállítani a tangent space-t bump helyett... és raytrace rendert használni
mindegy, a teszt így sikerült (a modellen 10 perc gyurma volt, mert már vagy 5x csináltam normálisabb high-t tesztnek, de mindig elrontottam valamit):
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Opel topik
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mindegy, a teszt így sikerült (a modellen 10 perc gyurma volt, mert már vagy 5x csináltam normálisabb high-t tesztnek, de mindig elrontottam valamit):