- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
nakirály má megen bebeasztam,de azé komentelek lázasan. Korn meglt persze, de nem volt olyan jó mint prodigy, pedig korn-t aúgy többet hallgatok, túl sablonosan tolkták, meg a másfél órás koncertből volt vagy fél óra zúzás, a többi csak bólogatás, míg prodigy végig halál volt a végén már vízágyúl tolták a tömeget. 30Y-t annyira nem szeretem, azon nem is voltunk, kispál volt csak (akikkel amúgy öszefutottunk indulás előtt, mer ők is ugyanott próbálnak mint haver zenekar, olimpia alatt ha őgy vágod ref) azonkívül meg peet volt még helyi bandákból, azokat mondjuk személyesen is ismerem, lesz is hétvégén koncertjük siklóson+öcsémék bandéja lesz az előzenekar.ctöbbbit majd holnap
ui: itt minnya kurva nagy vihar lesz. amúgy kajak végig meegvót tervezve hova megyünk erre összviossz vótunk balkan fanaticon (kurvajó!! énekes csaj olyan hogy nem te baszod meg őt hanem ő téged
) peet-en, realistic crew-on ()szintén jó,) meg persze tankapka/prodigy/korn/kispál..quimby, többin anniyra atom részeg voltam, hogy nem is érdekelt. Amúgy rájöttünk, hogy a S-Ö-R-ben benne van minden lényeges ásványi nyomyelem, első 3 nap az égvilégon semmit ssem ettünk, csak mindendélben egy szelet pizzat négycccásszért, aztán sörasöröasörösrösrösrösör másnap délig. és még csak éhes esm vooltam reggel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PR-Telecom
- GTA V
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) peet-en, realistic crew-on ()szintén jó,) meg persze tankapka/prodigy/korn/kispál..quimby, többin anniyra atom részeg voltam, hogy nem is érdekelt. Amúgy rájöttünk, hogy a S-Ö-R-ben benne van minden lényeges ásványi nyomyelem, első 3 nap az égvilégon semmit ssem ettünk, csak mindendélben egy szelet pizzat négycccásszért, aztán sörasöröasörösrösrösrösör másnap délig. és még csak éhes esm vooltam reggel.