- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
atm*RefeeZ
üzenetére
nos, az azért van, mert ott látszik profilból a kerék éle, ahun ugye kibukik, hogy ez csak egy normal map, a low poly élekkel sajna ő sem tud mit kezdeni.
Erre szokták mondani, hogy úgy kell lemodellezni a low poly ojjektet, hogy az alacsony felbontás ellenére is a kontúrjai ne tűnjenek lópolinak.
Amúgy végülis tovább butítottam inkább a kereket, a 400 face-t lefaragtam 160-ra így össz lett 3600 poly a modell (6000 helyett).
Mesziről amúgy nem feltűnő egyáltalán, jól végzi a dolgát a normal map, csak közelről bukik ki a dolog
Tegnap amúgy egész délután nyomorék render to texture-al szívtam. Egyszerűen nem sikerült összehoznom, hogy egyszerre számoljon ambient occlusiont meg normal mapot. MR-el egyszerűen nem hajlandó leszámolni normalt, csak scanline-al..úgy meg persze nem működik ambient shader.
Az egészben az a legjobb, hogy csak render to texture-ban csinálja, amúgy simán renderelve faszán rajta van minden
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- Facebook és Messenger
- Kedvenc zene a mai napra
- OLED TV topic
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Bundle topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest