- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
válasz
Nyúltáp
üzenetére
félig használt nintendomat becserélném a gépedre és amennyiben igényled,némi kézpénzt hajlandó volnék rádobni a bizniszre,csak,hogy ne érezd magad átb@szva
kvaszád...énmeg itt a 3200+ venice-szel asszem,hogy nem vagyok szarban mer egy darabig még jó lesz...a különös sédört meg ha úccse küdöd animba akkor mutimámeg (,mert ugye...mind tudjuk,hogy vagy lusta vagy,vagy nincs időd maxozni de mi sem élünk örökké és nem szeretnénk kíváncsian meghalni
- jahogy ezzel a lustaságos dologgal kiszólt a gödör a lyukból?..megesik,de tessék mán példát mutatni!!szegény Menthirist heti 1 képpel meglep minket átlagban te meg itt sütteted a hasad és baszod a rezet

) na lelőttem magam,csók és könny
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kvaszád...énmeg itt a 3200+ venice-szel asszem,hogy nem vagyok szarban mer egy darabig még jó lesz...a különös sédört meg ha úccse küdöd animba akkor mutimámeg (,mert ugye...mind tudjuk,hogy vagy lusta vagy,vagy nincs időd maxozni de mi sem élünk örökké és nem szeretnénk kíváncsian meghalni
- jahogy ezzel a lustaságos dologgal kiszólt a gödör a lyukból?..megesik,de tessék mán példát mutatni!!szegény Menthirist heti 1 képpel meglep minket átlagban te meg itt sütteted a hasad és baszod a rezet