Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

Na most pofátlan leszek, de előkerestem anno a hardwired-es bemutatkozásomat, és egy az egyben ide másolom, legalább valami lesz... ami ebben nincs, majd még kifejtem, ha érdekel valakit:

''Na akkor bemutatkozom :) Oláh András vagyok, Magnificat néven tevékenykedem, kezdetekben fél évig MAX-oztam, majd áttértem Maya-ra, ezzel már olyan 2.5-3 éve foglalkozom, kisebb-nagyobb megszakításokkal (főleg nagyobbakkal). a modellezés részét néztem eddig át inkább, az utóbbi 4-5 hónapban kezdtem mappolással, textúrázással, és low poly modellezéssel foglalkozni... a gamestar 3d modellezés topicjában ügyködök évek óta, paydogs néven, a prohardver3d studio max rovatában menthirist néven, az sg-n pedig magnificat néven... :) és mostantól itt is lézengeni fogok :) kb 1-1,5 éve tutorokat is gyártogatok maya-hoz, a megboldogult maya3d.hu-nak is voltam kisebb szerkesztője, oda lett anno feltéve a legsikeresebb tutorom, a 2,5 óra hosszú kezdőknek készített, alapokat bemutató videótutorom, azóta elkészült (felvettem, de még nem lett normálisan összerakva) a polymodellezés alapjaival foglalkozó, kb ugyanekkora tutorom is... csak még nem lett feltéve sehova... na mindegy, nem írok többet, mert még senki sem fogja elolvasni :D lehet, hogy így sem ;)
    akkor álljon itt egy pár kép is (sajna egy vinyóhalál okán az első év termését elvesztettem... )''

Na ennek már vagy fél éve...

Új hozzászólás Aktív témák