- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na most pofátlan leszek, de előkerestem anno a hardwired-es bemutatkozásomat, és egy az egyben ide másolom, legalább valami lesz... ami ebben nincs, majd még kifejtem, ha érdekel valakit:
''Na akkor bemutatkozom
Oláh András vagyok, Magnificat néven tevékenykedem, kezdetekben fél évig MAX-oztam, majd áttértem Maya-ra, ezzel már olyan 2.5-3 éve foglalkozom, kisebb-nagyobb megszakításokkal (főleg nagyobbakkal). a modellezés részét néztem eddig át inkább, az utóbbi 4-5 hónapban kezdtem mappolással, textúrázással, és low poly modellezéssel foglalkozni... a gamestar 3d modellezés topicjában ügyködök évek óta, paydogs néven, a prohardver3d studio max rovatában menthirist néven, az sg-n pedig magnificat néven...
és mostantól itt is lézengeni fogok
kb 1-1,5 éve tutorokat is gyártogatok maya-hoz, a megboldogult maya3d.hu-nak is voltam kisebb szerkesztője, oda lett anno feltéve a legsikeresebb tutorom, a 2,5 óra hosszú kezdőknek készített, alapokat bemutató videótutorom, azóta elkészült (felvettem, de még nem lett normálisan összerakva) a polymodellezés alapjaival foglalkozó, kb ugyanekkora tutorom is... csak még nem lett feltéve sehova... na mindegy, nem írok többet, mert még senki sem fogja elolvasni
lehet, hogy így sem 
akkor álljon itt egy pár kép is (sajna egy vinyóhalál okán az első év termését elvesztettem... )''
Na ennek már vagy fél éve...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Oláh András vagyok, Magnificat néven tevékenykedem, kezdetekben fél évig MAX-oztam, majd áttértem Maya-ra, ezzel már olyan 2.5-3 éve foglalkozom, kisebb-nagyobb megszakításokkal (főleg nagyobbakkal). a modellezés részét néztem eddig át inkább, az utóbbi 4-5 hónapban kezdtem mappolással, textúrázással, és low poly modellezéssel foglalkozni... a gamestar 3d modellezés topicjában ügyködök évek óta, paydogs néven, a prohardver3d studio max rovatában menthirist néven, az sg-n pedig magnificat néven...
lehet, hogy így sem