- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csinálhatod bump mappal is, displacement mappal is (de akkor nagyon tisztának kell lennie, mert a legkisebb egyéb szín is meglátszik...), vagy ki is modellezheted... Én konkrétan ki szoktam modellezni, bár repülőt még nem csináltam (pedig igen szeretem őket már 6-7 éves korom óta
). Milyen modellt csinálsz? NURBS vagy poly? Mert kimodellezni akkor tudod, ha poly modellt csinálsz. Azaz azt hiszem csak akkor... én nem tudnám kialakítani nurbs mellett, ráadásul nehéz is lenne... Ja bocs, elfelejtettem, hogy MAY-ozol 

Akkor ilyen editable mesh meg ilyenekkel szórakozol
Akkor is javaslom a kimodellezést... Megrajzolod két párhuzamos vonallal a gép panelezését, majd a köztes részt befele extrudálod... Én maya-ba így csinálom... Meshsmooth lesz rajta? Mert ha igen, akkor ezzel esetleg akadhatnak problémáid. Szóval ez a modellezős eljárás több buktatóval jár, és kép esetén nyugodtan csinálhatod bumppal is, csak persze ilyenkor minden csak virtuális panel (később manipulálni nem lehet, pl. kinyitni...) De gondolom ezt amúgy se akarod, szal nekem jó 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Asztalos klub
- Alkoholista nevelde
- Autós topik
- Mini-ITX
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD / 27% ÁFÁS!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). Milyen modellt csinálsz? NURBS vagy poly? Mert kimodellezni akkor tudod, ha poly modellt csinálsz. Azaz azt hiszem csak akkor... én nem tudnám kialakítani nurbs mellett, ráadásul nehéz is lenne... Ja bocs, elfelejtettem, hogy MAY-ozol