Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mélyen egyetértek veled. A művészet az művészet, a számítógépes grafika pedig számítógépes grafika. Persze lehet 1 ember az, aki mindkettőt csinálja, de a két dolog nem u.a.
Másrészt meglepett a hozzászólásod vége, de már régen tépem én is a számat emiatt hiába. szerintem az a művészet, ha valaki szépet alkot, élethűt és nem pedig az őrület alkotta dolgok. (elnézést minden rajongótól, de ez szubjektív véleményem). Van G. és társai is alkottak, de Michelangelóék művészek voltak épp úgy, mint Beethoven. a mai zeneszerzők, akik zajt csapnak nem értékelendők ugyanúgy, mint ő. (és itt NEM Vangelisre gondoltam, mert a jó filmzenét szerző nagyok tényleg jók.)
Ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest