Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CounterBoci
senior tag
tesóm is prog. tervezőnek tanul ő 4.-es debrecenben. ha ott tanulsz te is keresd fel hogy mit tanultak grafikából meg opengl-ből már ha nem jársz előtte
3d studiora én teljesen egyedül jöttem rá semmi tananyag nélkül, még anno studio max 1-el kezdtem.
szerintem modellezéshez térlátáson kívül semmi se kell. látja három oldalról meg tetszés szerinti nézetből, és onnantól semmi nehézség. a többi meg anyagminták stb csak kattintgatás. sokan ezt másképp látják, ez az én véleményem saját tapasztalatomból.
valaki nem tud valami rajzolós pályázatot? jó lenne
arc on
az első cs mapom amit csináltam egyből bekerült a gamestar-ba mint legjobb pálya
arc off
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GTX 1080 Ti GAMING X 11GB Garanciával!
- PowerColor Radeon RX 580 Red Devil 8GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest