- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
beeboy
addikt
szvsz. nem hülyeség, mert ha veszel az #1-ben említett védőáramkört akkor már majdnem ugyanott vagy, másrészt TÉNYLEG nem nagy az árkülönbség.
és ez biztos leadja a 300 wattot.
nekem is halt be 250 wattos tápom, mikor athlon xp-re váltottam, pedig a gépem MOST sem fogyaszt 200 wattnál többet (bartom2500+radeon9700 persze húzva)
és ha elfüstöl a táp, sokra mész vele, ha garanciális - csak éppen minden ellszállt. -
Cane
őstag
Nekem hasonló cuccokkal szállt el a codegen tápom. Vitte magával a 2 vinyót. Szóval én már megégettem magam vele. Amúgy pont hogy nem a coolink-ot hanem a enermax és a chieftec tápokat szokták itt favorizálni. Amúgy meg csekkold a 26 tápos PH! tesztet. Asszem a codegen le is kapcsolt egy kis terhelés miatt. Ettől függetlenül nem rosszak, de nem mindegy mire használod.
Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest