Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickle Rick
senior tag
válasz biroatis #6646 üzenetére
3D - Nem kell
Smart - Egyelőre ezt sem igénylik, de a későbbiekben jó lehet uh jó ha van
Mozgásvezérlés - Nem kellKabel15: Max nem lesz használva. Nem kizáró ok ha van benne.
biroatis: Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Kabel15
aktív tag
válasz biroatis #6873 üzenetére
Sony.hu-n néztem. Ott 285.000 re van írva. Mondjuk elvileg sony boltba lehet tudnék egy -100.000ft os "kedvezményt" csinálni. Szóval ha úgy veszem, hogy az általad említett összegből lejön még 100k plusz ha szerencsém van karácsony miatt hozzám dobnak még 1 PS3 at vagy valamilyen sony cuccot. Úgy mér nem is olyan rossz.
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
törölt tag
-
Kabel15
aktív tag
válasz biroatis #8296 üzenetére
Én tegnap néztem egy kiállított darabot. Szerintem bőven jó. Néztem egy teszt anyagot folyamatos egyenletes mozgás megjelenítéséről. Elég szépen dolgozok. Bár ha bekapcsolom a ledes villogtatást eléggé elveszik a TV fény ereje, de van benne annyi tartalék hogy simán vissza lehet hozni. Nekem ez jó is mert sok esetben agyamra megy ez a batár nagy fényerő és csak kisüti a szememet.
Majd vissza megyek még viszek 1-2 filmet pendrive on bele nézek. Meg kicsit nyüstölöm a 3D-t aztán ha tényleg minden jó akkor haza is hozok egyet hétvégén, vagy jövőhéten.[ Szerkesztve ]
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz biroatis #8369 üzenetére
The R470A is a great TV for gaming, in that it has a responsive panel. We measured the average ghosting time at 9 ms, making for precise images even during rapid motion. The input lag is equally low. At 42 ms, only inveterate FPS players should notice a slight delay.
Pedig amit linkeltél, ott azt írják, a 42-es input laggal jónak számít...
-
Gicz
addikt
válasz biroatis #8544 üzenetére
vagy mert csak azt "tudja" a plazmáról hogy sokat fogyaszt és beég
csak azért írtam, mert kifejezetten az volt a kérése, hogy a TV-n ne világítson a fekete. ezt lcd-vel nem tudja elérni. nekem is van itthon lcd is, a nappaliban, általános TV-zésre nappal, tökéletes. de este filmet nézni nemnagyon. nem hitvitát akarok, csak mint opció felvetettem, hátha segít neki.
[ Szerkesztve ]
-
-
Klara_
őstag
válasz biroatis #10804 üzenetére
Megnéztem, kell ekkora.
Azon agyalok, hogy 720p mkv-nál ennek a használt felülete kb. akkora, mint egy 21:9 TV tuneres monitornak viszont a 21:9-en nincs a fekete csík alul+felül. Hangra a TV üti a monitort, de ár/értek arányban nem vagyok benne biztos, hogy a TV nyerne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- BestBuy topik
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automobilista 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új Apple EarPods iPhone gyári sztereo headset (lightning)
- Canton 5.0 prémium házimozi rendszer, hangfal szett, GLE409 (320W) hangfalak + CD50 hangszórók
- Sennheiser SK XSW zsebadó + AV-Leader TCM-361 Csíptetős kondenzátor mikrofon
- Yamaha WXA-50 hálózati erősítő
- PANASONIC HF410BE fehér bluetooth fejhallgató (RP-HF410BE-W) - alig használt, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest