Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightshadow
veterán
válasz HeavyToys #4056 üzenetére
Földfelszíni digitális adást ez képes fogni?
Van benne DVB-T vevő: Broadcast System : DVB-T(MPEG4/H.264), PAL/SECAM
Philips van egy picivel drágábbért, de ez csak HD-Ready: [link]
T.o.m.o.: F5300 játékra is lenne használva.
Az F5300-ról még nincsen teszt, így nem ismert az input lagje.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
-
dlaccc
aktív tag
válasz HeavyToys #5244 üzenetére
Hát nekem így 3-4 órás tapasztalattal szintén a dimmelés jött fel mint negatívum. Remélem valahol ki lehet kapcsolni, de egyelőre elég bonyolult az egész révén hogy most van először smart tv-m A kép elképesztő amúgy, 3D is nagyon komoly, ez az amit mindjárt kipróbáltam. Pc-t még nem látott a tv így input lagról nem tudok nyilatkozni de sor kerül arra is.
[ Szerkesztve ]
-
lorinser
senior tag
válasz HeavyToys #5793 üzenetére
Basszus hol találtad!!! Ez egy nagyon szép és jó TV: valós 100Hz, 600 Hz PMR, WIFI, Ambilight Spectra 2., duplamagos processzor, üveg előlap.
Az igaz, hogy nem idei modell (2012-es) de még így is szerintem nagyon megér 176e Ft-ot! Ilyen áron csak valami LG vagy Samsung TV-t kapnál, ez a Philips meg kikapcsolva is a nappali disze lehet.[ Szerkesztve ]
Poco F5, Philips 55PUS8303, Philips 58PUS8535
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz HeavyToys #6067 üzenetére
Egy kicsit el bizonytalanítottál. Elolvastam a tesztet. A végén ott van, hogy ajánlott, de valahogy olyana visszás érzés maradt bennem a végén.
A foltosodó Panasonic plazmám helyett gondoltam, hogy technológiát váltanék LED-re. Utalványban fogom visszakapni a plazma árát, ezt mondta az üszi.
Most nem találtam a Panashopban megfizethető áru full hd plazmát, csak HD readyt, de olyat nem akarok.
Esélyes lenne még esetleg egy L42T60E. Ez 199 a Panashopban. Mit gondosz, gondoltok, ez jobb választás lenne, mint az L42E6E?
[link]
A 3D valahogy nem hoz lázba, inkább az internetes tartalmak mellett tenném le a voksomat.Minden ellenállás hasztalan.
-
nightshadow
veterán
válasz HeavyToys #9557 üzenetére
A panelről meg megy a vita, hogy 50 v 100.
3-4 teszt van, miszerint 50Hz-es, úgyhogy vita nem nagyon van róla, max az LG topicban, ahol a mai napig valódi 100Hz-ként reklámozzák. F6400 meg egyértelműen valódi 100Hz-es.
valamint hálózati filmlejátszás is nevetséges
Hosszabb távon minden tévéhez külső mediaplayer kell, a beépített mediaplayer egy extra szolgáltatás, ami olyan, amilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest