Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarkanyolo2
őstag
válasz sarkanyolo2 #3526 üzenetére
Nekem is 40"-os körüli kellene.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
blakey
titán
válasz sarkanyolo2 #3526 üzenetére
Igen, aktív. Szerintem nem rossz cucc.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nightshadow
veterán
válasz sarkanyolo2 #3535 üzenetére
Ha nem fájdul meg a fejed az aktívtól, akkor az aktív jobb. Egyébként meg, mivel az ember 99,99%-ban 2D-ét néz, én nem a 0,01%-ot kitevő 3D-hez igazítanám a tévévásárlást.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz sarkanyolo2 #3537 üzenetére
Nem drágább a plazma, mint az LCD. Ha meg tudsz barátkozni a nyűgjeivel, akkor tudsz azt is venni.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
skristof
tag
válasz sarkanyolo2 #3598 üzenetére
köszi, ezeket láttam, de sokkal nem lettem okosabb garancia terén
gondoltam hátha itt van valakinek már tapasztalata. (szürkén jött árut az országban samsung nem gariztat)
-
Jovanny2
őstag
válasz sarkanyolo2 #3606 üzenetére
Csodálkoznátok, szerintem 1 magosra van még optimalizálva a SMART, tehát fikarcnyival sem gyorsabb a 2 magosokon. Tegnap azon néztem élőben a British God Talent-et, (nyertek a magyarok!!! ) és nem éreztem, hogy ez ne lenne netezésre való (ES6100)... Gyors például a böngészője.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
nightshadow
veterán
válasz sarkanyolo2 #3652 üzenetére
22"-es méretben nincsen valódi 100Hz-es tévé.
-
blakey
titán
válasz sarkanyolo2 #3724 üzenetére
Jó, olvass vissza, lesz egy két hozzászólás, többnyire tőlem. Bátran bevállalhatód, elég sok drágább tv-t is maga mögé utasít. Leginkább tv mint "smart" de azza is boldogul.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
sarkanyolo2
őstag
válasz sarkanyolo2 #3732 üzenetére
Szerkesztés már off.
Lehet nincs benne MPEG4 tuner?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz sarkanyolo2 #3732 üzenetére
?
Leírtam és amit leírtak a használatiban, azt tudja, többet nem. Serviioval vagy UMP-vel tovább javítható a tudása mivel ezek átkonvertálják olyan formátumra amit képes lejátszani. Vesz DVB-T-ről is meg DVB-C-ről is, ki és hol írja? Lehet nem ért hozzá. Médiacarddal is üzemel.(#3733) sarkanyolo2
Már nem árulnak olyan tv-t ami nem mpeg4-es, 2 hét múlva nem lesz analóg műsorszórás a fél országban.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz sarkanyolo2 #3735 üzenetére
Mi a kérdés?
Ne számíts arra, hogy mindent lejátszik, de egyik tv-nél sem. Venni kell hozzá egy külső lejátszót. A tv-k nem képesek kadenciahelyesen lejátszani a 24p-s videókat, felkonvertálják 60 Hz-re ls szaggatást eredményez. Igaz a mozgásjavító ezt némileg korrigálja, de akkor sem kadenciahelyes.(#3736) sarkanyolo2
Próbálom megérteni a DMS módot.
Abban az esetben ha a számítógép egy "külső lejátszót" helyettesít és HDMI-vel van összekötve akkor minden további nélkül a tv megjeleníti azt. Nem értem a problémát. DLNA-n keresztül egy DLNA szerver segítségével szintén lejátszik elég sok mindent, akár wifin is, de ezek a wifik elég gyengék.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz sarkanyolo2 #3738 üzenetére
Kadenciahelyesen megjeleníti ha 24p-s jelet kap, de írtam, egyik tv sem tudja 24p-ben lejátszani saját lejátszója segítségével.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz sarkanyolo2 #3740 üzenetére
Ajánlott, de egy Blu-ray lejátszó is megteszi ami 24p-ben játsza le a filmeket, mondjuk egy pioneer bdp-150. Nem árt ha céleszközt használunk.
-
marec1122
senior tag
válasz sarkanyolo2 #3748 üzenetére
én ezt értem és meg is tettem(ezzel kezdtem). viszont nem értek hozzá és nem veszem észre az olyan nű asznyi apróságokat amik fontosak lehetnek. Ebben az árkategóriában már ritkán van rossz termék vagy nem ajánlott termék. Nekem az ilyen apróságokra lenne szükségem az említett 2 tv összehasonlításában. De még azt sem tudtam eldönteni hogy melyik passzív vagy aktív 3d vagy épp van e és ha van milyen a smart
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
nightshadow
veterán
válasz sarkanyolo2 #3866 üzenetére
Tavaly például nem.
-
thug
tag
válasz sarkanyolo2 #3885 üzenetére
Sosem volt semmilyen Blaupunkt termékem...
Bár ez lehet ebben a formában nem igaz, mert akár valamelyik autóm gyári audio-ja lehetett az!
Nekem konkrétan film nézésre kell, vagy usb-n keresztül, vagy Hdmi laptoppal, ezek nem nagy igények, pont ezért (sem) nem nézegetem most a 2000.-eurós kategóriát...
Viszont azt olvastam, hogy ennek a modellnek van/volt egy betegsége.
Történetesen random kikapcsolt 2-3 percenként.
Erre a gyártó kiadott egy új fw-t, amivel orvosolták ezt a hibát....[ Szerkesztve ]
Melyik maradt fenn tovább, a Magyar Korona vagy a szlovák korona?
-
sarkanyolo2
őstag
válasz sarkanyolo2 #4036 üzenetére
Vagyis az alap 50 képhez...
-
nightshadow
veterán
válasz sarkanyolo2 #4036 üzenetére
-
HeavyToys
senior tag
válasz sarkanyolo2 #4336 üzenetére
Ez alapján a passzív 3d-hez (mármint a jó minőségűhöz) szükség lenne a valódi 100 hz-es panelra. Jól értelmezem?
-
Mirman
őstag
válasz sarkanyolo2 #4336 üzenetére
Ez a táblázat alapján az eddigi véleményekkel szemben a Sony W650A, a maga 200Hz gyári adataival valódi 100Hz jól gondolom?
-
NyuszyCaster
senior tag
-
daylightka
csendes tag
válasz sarkanyolo2 #9922 üzenetére
Várom, már!
-
nightshadow
veterán
válasz sarkanyolo2 #9972 üzenetére
Villogtatva, az XR400Hz-től van interpoláció, lásd W805.
-
uffneked
aktív tag
válasz sarkanyolo2 #15696 üzenetére
kábeltv bronze. kérem, kapcsolja ki...
-
uffneked
aktív tag
válasz sarkanyolo2 #15699 üzenetére
Analóg jel...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sarkanyolo2 #15845 üzenetére
Nem olyan nagy az amúgy, az elején az de utána megszokja az ember, és már jöhetne a nagyobb is.
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #16305 üzenetére
Ha 4 nincsen akkor legyen 3!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest