Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vj.kilkenny
csendes tag
SZiasztok!
Úgy néz ki, hogy az F6500 mellett fogok dönteni, és elkezdtem nagy erőkkel input lagok adatokat keresni róla és belebotlottam egy külföldi fórumba, ahol tapasztalatokat osztottak meg erről a tv-ről. Elkezdtem olvasgatni. Azt írták (és mivel én így szeretném használni a tv-t, érdekelt vagyok benne), hogy ha PC-vel kötöd össze akkor game módba kell kapcsolni a TV-t, így viszont, ha filmet szeretnék nézni, akkor nem lehet használni a képjavító technológiákat. Ez igaz vagy félreolvastam valamit?
Picit OFF-osabb téma:
Vettem egy fali konzolt: Vogel's Wall 1345 [link]
Jó nagy súlya van + majd a TV súlya is. Nem hiába adtak hozzá köbö egy jókora, köbö 10 centis csavart. Porblémám,hogy panelban lakok és sztem nincs ilyen vastag falam, vagy pont ilyen vastag. Szerintetek, ha bemegyek egy vasárú boltba és kérek ugyan ilyen vastagot csak pár centivel rövidebbet, az el fogja bírni? Kicsit aggódom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Razer Barracuda X Quartz Pink
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- SPL Phonitor One d
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest