Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
Sziasztok!
Megkaptam a Samsung 55 Q6FN.
Az első benyomásom az volt, hogy uhhhh.A második is. Nagyon nagy a fényereje, gyönyörűek a színek. Imádom a távirányítót. Jók a feketék. De. Bár ne lenne de.
Egyszerűen nem tudom nem észrevenni, hogy a TV képe akadozik. Játék közben nem annyira megfigyelhető, TV-zésnél is hagyján, de filmnél nagyon durva elmosódások vannak. Néztem YouTube-on ilyen TV motion Test videókat, nem tudom ez mérvadó-e. Próbáltam minden gyári beállítást (Motion Plus, HDR+, Local Dimming) kikapcsolni, bekapcsolni, felváltva, de nem lett sokkal jobb. Komolyan mondom, hogy a 3 éves LG 49LF634V-m sokkal folyamatosabb képet produkál, pedig az egy belépőkategóriás TV volt akkor is.
14 napon belül vagyok, gondolkodom, hogy visszavigyem-e. 260-ért vettem.
A gondom, hogy nem tudom mit vegyek helyette. Azt olvasom, hogy a Sony képe szép és folyamatos, de az Android borzasztóvá teszi a használatát. Ha kitoldom 300-ra, mit ajánlanátok? 55-nél nem szeretnék kisebbet, nagyobb lehet.
Ja, és még valami eszembe jutott. Lehet, hogy én vagyok béna a beállításokkal, mert a rting.com-on overall 8 pontot kapott, a motion 8.4 pont, szóval ennek elvileg jónak kéne lennie.Vagy hibásat kaptam?
(#39458) Pandaboy Úgy van, ahogy a kolléga mondja. A kijelölt díjcsomagban annyi, ami valószínűleg Mobil XXL + Korlátlan Net (14-20e/hó, attól függ van-e otthonid), minél nagyobb a csomag, annál nagyobb a kedvezmény, annál olcsóbb a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest