Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tea
csendes tag
Nekem csak Enabled-del megy az újonnan beszerzett 200G-s SATA-s Maxtorom. Azelött volt, hogy fel sem ismerte az alaplap, + sokáig tartott detektálni. Már kezdtem kétségbeesni. Gondoltam, hogy elkezdek a setupba turkálni és bejött. Most kerestem rá a neten, hogy vlójában mit is csináltam, így akadtam rá a Te kérdésedre is. Nomeg a kövi cikket találtam, remélem tudsz angolul:
32-bit Transfer Mode
Common Options : On, Off
Quick Review
This BIOS feature allows you to command the IDE controller to combine two 16-bit hard disk reads into a single 32-bit data transfer to the processor. This greatly improves the performance of the IDE controller as well as the PCI bus.
Therefore, it is highly advisable to enable 32-bit Transfer Mode. If you disable it, data transfers from the IDE controller to the processor will only occur in 16-bits chunks. -
zizzenet
csendes tag
Segítsetek, legyetek szívesek! ASUS C800 E-DELUXE alaplap, SAMSUNG S-ATA vinyó. BIOS-ban a vinyó opciói között van egy olyan, hogy ''32-bit Data Transfer'', ami alapból Disabled. Ez mire szolgál, lehet-e Enabled-re tenni és akkor mit tapasztalok?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest