Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
aphra2
senior tag
válasz
szasanyi #4599 üzenetére
He he, nyaralás már évek óta nincs, kell a lóvé a ház befejezéséhez,
ahogy meg mostanában állnak a dolgok , örülünk ha számlákra ,meg kajára jut pénz.
Voltam már sokszor a tengernél, ...háát annyira nem vagyok oda érte,
a vizet rohadtul elsózták, tiszta homok minden, nincs árnyék (fa), mindig megcsipett a meduza, hidegebb is a víz, mindig fúj a szél........(és még magyarul se tudnak)
Nekem a Balaton a szívem csücske, abból is Füred,
(gyerekkoromban ott nyaraltunk mindig.......szakszervezeti üdülő)
Ugyanannyi pénzből inkább azt választanám mint a tengert.Még ebben a hónapban bele kell állnom a maradék kis pénz elköltésébe,
mert a leendő + 5% ÁFA tartalmat inkább a saját céljaimra költeném, mint befizetni ebbe a "csodálatos" országba.
Örülhet a kormány mert pénz pumpálok a gazdaságba
Azután meg őszig-télig mindezt be is kéne építeni,... hát így fog eltelni a nyár.csigi: szivarozni hogy kell ? mármint fizikailag, csak szájba szívod és kipöfékeled, vagy le is lehet/kell tüdőzni?
(pont a héten kaptam egy szivart) -
fagy53
nagyúr
válasz
szasanyi #4599 üzenetére
Azt hiszem úgy mint tavaly, nem megyek sehova.
A nejem külföldi útjait is redukáltuk nullára, szó van ugyan egy horvát tengerpartról, de szerintem marad a szavak szintjén.
Öt éve nem láttam az Adriát, holott korábban a délszláv háború idején sem hagytam ki, 30 éve járok le, de ilyen hosszú szünetem még nem volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest