- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizella
csendes tag
Friss fórumozónak is lehet megalapozott véleménye, hogyne. De te is fontosnak tartottad hangsúlyozni, hogy már 10 éve tanítasz a XX iskolában. Szerintem viszonylag egyszerűen belátható, hogy sokkal könnyebb annak a hitelességét ellenőrizni, aki mögött kétezer hozzászólás van, mint egy aznap regisztrált hozzászólóét, akinek az úgynevezett tapasztalatai alá simán beférne, hogy "fizetett hirdetés".
A nagyját tekintve megegyezik a tapasztalatom az általad leírtakkal. Nekünk is elmondták, hogy mire számíthatunk, mit fogunk tanulni, volt nagyszerű hangulat, a tanár a tudása legjavát nyújtotta. Nincs ezzel semmi baj, hogy háromgyerekes anyukák kikapcsolódni járnak oda, meg a számítógép bekapcsolásától eljutnak a honlapszerű képződmény létrehozásáig. Az a baj, hogy nem erről volt szó. Hihető, hogy a többségnek ez a színvonal megfelel, de a nem kicsi kisebbség teljes joggal érzi, hogy nagyon rondán átverték. És ne vedd magadra, de ezt az érzést csak erősíti a XX iskolának a fórumokon való jellegzetes jelenléte. Semmi jele ugyanis annak, hogy a XX iskola felszámolta a sokak által kifogásolt problémákat, vagy legalább komoly erőfeszítéseket tett ilyen irányban. Milyenek a mostani tankönyvek, mennyire kötődik az oktatás a tankönyekhez, honnan és milyen áron jutnak hozzá a tanulók a szoftverekhez, például. Az ilyen kérdésekre nem válasz, hogy aki szorgalmas, az sokra viszi, és nagyon jó a hangulat, a gyerek pedig boldog. ("Nagy Tamás, a XX Iskola szegedi központjának irodavezetője azt mondta, évente 6-8 ezer ember tanul náluk, a diákok 10 százalékával szemben adnak ki fizetési meghagyást, ... Összehasonlításként azt mondta, hogy a bankok esetében 40-50 százalék a bedőlt ügyfelek aránya" - ez mi? Nem olyan rossz a végrehajtás előtt álló ügyek aránya egy kimagaslónak mondott felnőttképzési intézetnél, mint egy hitelintézetnél? )
Nem tudom, van-e olyan fórumozó, akit még mindig érdekel egy referenciamunka. Tulajdonképpen felesleges, elmondtátok már a sorok közt, hogy mit lehetne látni, ha lehetne.
[ Módosította: KEndre ]
-
Cecília
újonc
Teljes mértékben egyet értek az előző hozzászólással!
Nekem most jár a fiam egy tanfolyamra ebbe az iskolába. Szereti ezt az iskolát, azt kapja, amit várt és mindig boldogan jön haza, mert nincs olyan óra, amikor ne érné siker.
Soha nem fog belőle olyan profi programozó válni, mint az előző kritikákat író fórumozók, de nem is ez a célunk. Biztos vagyok benne, hogy maximálisan kihozzák belőle azt a tudást, amire ő képes. Mindez őt boldoggá teszi, ami nekem mindennél többet ér.
Mellesleg, mielőtt megkötöttem volna a szerződést alaposan elolvastam és megértettem a benne foglaltakat. Jól átgondoltam és döntöttem. Nem bántam meg, és fel merem vállalni, hogy jó véleménnyel vagyok az iskoláról és a munkájukról.
Etikátlan dolognak tartom, hogy bárki úgy bírálgatja az iskolát, hogy személyes tapasztalata még nem volt velük, csak megtetszett egy előző fórumozó negatív kritikája és ezen felbátorodva beáll ő is a sorba.
Természetesen ez is benne van a fórumokban, ettől sokkal elszomorítóbb, hogy egyes emberekben is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest