Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poszy
csendes tag
Üdv!
Én 2005-ben végeztem el ezt a fost, kaptam is érte egy szép nagy A4-es DIPLOMÁT
, amely szerint 90%-os eredményt értem el. Mint mindenki... Amúgy elvileg középfokú számítástechnikai szoftverüzemeltető és webtervező "szakon" végeztem.
Kaptam pár darab könyvet meg egy noname írt cd lemezt, ami mellesleg vírusos volt. Nevetséges! Semmit nem érek ezzel a hulladék szar papírral...370.000Ft-ért
Bánom, hogy ANNO belementem. A tanár okés volt jól magyarázott, de sajnos azokat a dolgokat én már mind tudtam amiről szó volt. 1991-ben ültem le először gép elé...1 év alatt kb. 6-7 napot voltam suliban. Mellesleg a képzés helye Budaörs volt. Mindenkinek egyéni joga eldönteni, hogy bevállalja-e, avagy sem, de én NEM JAVASOLNÁM SENKINEK ennyi pénzért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, amely szerint 90%-os eredményt értem el. Mint mindenki... Amúgy elvileg középfokú számítástechnikai szoftverüzemeltető és webtervező "szakon" végeztem.
Bánom, hogy ANNO belementem. A tanár okés volt jól magyarázott, de sajnos azokat a dolgokat én már mind tudtam amiről szó volt. 1991-ben ültem le először gép elé...1 év alatt kb. 6-7 napot voltam suliban. Mellesleg a képzés helye Budaörs volt. Mindenkinek egyéni joga eldönteni, hogy bevállalja-e, avagy sem, de én NEM JAVASOLNÁM SENKINEK ennyi pénzért!