Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poszy
csendes tag
Üdv!
Én 2005-ben végeztem el ezt a fost, kaptam is érte egy szép nagy A4-es DIPLOMÁT
, amely szerint 90%-os eredményt értem el. Mint mindenki... Amúgy elvileg középfokú számítástechnikai szoftverüzemeltető és webtervező "szakon" végeztem.
Kaptam pár darab könyvet meg egy noname írt cd lemezt, ami mellesleg vírusos volt. Nevetséges! Semmit nem érek ezzel a hulladék szar papírral...370.000Ft-ért
Bánom, hogy ANNO belementem. A tanár okés volt jól magyarázott, de sajnos azokat a dolgokat én már mind tudtam amiről szó volt. 1991-ben ültem le először gép elé...1 év alatt kb. 6-7 napot voltam suliban. Mellesleg a képzés helye Budaörs volt. Mindenkinek egyéni joga eldönteni, hogy bevállalja-e, avagy sem, de én NEM JAVASOLNÁM SENKINEK ennyi pénzért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon ritka Blackshark Phone 2 gamer telefon gyüjtői csomag! Kàrtyafüggetlen EU verzió!
- iPhone 15 128GB Pink független 91% akku 1év garancia.
- Eladó MSI Gamer Laptop újszerű, karcmentes állapotban!
- IdeaPad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Alaplaphibás Dell Latitude 7490 alkatrésznek eladó
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, amely szerint 90%-os eredményt értem el. Mint mindenki... Amúgy elvileg középfokú számítástechnikai szoftverüzemeltető és webtervező "szakon" végeztem.
Bánom, hogy ANNO belementem. A tanár okés volt jól magyarázott, de sajnos azokat a dolgokat én már mind tudtam amiről szó volt. 1991-ben ültem le először gép elé...1 év alatt kb. 6-7 napot voltam suliban. Mellesleg a képzés helye Budaörs volt. Mindenkinek egyéni joga eldönteni, hogy bevállalja-e, avagy sem, de én NEM JAVASOLNÁM SENKINEK ennyi pénzért!