- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poszy
csendes tag
Üdv!
Én 2005-ben végeztem el ezt a fost, kaptam is érte egy szép nagy A4-es DIPLOMÁT
, amely szerint 90%-os eredményt értem el. Mint mindenki... Amúgy elvileg középfokú számítástechnikai szoftverüzemeltető és webtervező "szakon" végeztem.
Kaptam pár darab könyvet meg egy noname írt cd lemezt, ami mellesleg vírusos volt. Nevetséges! Semmit nem érek ezzel a hulladék szar papírral...370.000Ft-ért
Bánom, hogy ANNO belementem. A tanár okés volt jól magyarázott, de sajnos azokat a dolgokat én már mind tudtam amiről szó volt. 1991-ben ültem le először gép elé...1 év alatt kb. 6-7 napot voltam suliban. Mellesleg a képzés helye Budaörs volt. Mindenkinek egyéni joga eldönteni, hogy bevállalja-e, avagy sem, de én NEM JAVASOLNÁM SENKINEK ennyi pénzért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone Air - almacsutka
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, amely szerint 90%-os eredményt értem el. Mint mindenki... Amúgy elvileg középfokú számítástechnikai szoftverüzemeltető és webtervező "szakon" végeztem.
Bánom, hogy ANNO belementem. A tanár okés volt jól magyarázott, de sajnos azokat a dolgokat én már mind tudtam amiről szó volt. 1991-ben ültem le először gép elé...1 év alatt kb. 6-7 napot voltam suliban. Mellesleg a képzés helye Budaörs volt. Mindenkinek egyéni joga eldönteni, hogy bevállalja-e, avagy sem, de én NEM JAVASOLNÁM SENKINEK ennyi pénzért!