Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Domonkos #1736 üzenetére
jaja, en meloban most jutottam el oda, hogy cserelhettem a laptopot, szoval bejott egy mobil workstation ami vegre meg tud hajtani harom kijelzot. igaz ebbol egy 19"es, de a HRnek megigertem, hogy kidobom a kijelzonek hasznalt 2009es Mac Prot ha kapok egy masik 27"est. pixelre 7.34mpixel, viszont szep nagy pixelekkel, szoval sok minden elfer. ja meg vegre a quadro nem haldoklik 6+mpixeles desktop mellett sem.
itthonra mondjuk jatek is szempont volt, egyebkent nem vizezett 290X OC CF lenne bent. mondjuk melot neha en is hazahordom.
az a model M meg fincsi
.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Domonkos #1738 üzenetére
OK, köszi az infókat.
Nálam mondjuk házi készítésű állvány játszik (félig-meddig, mert van benne gyári darab), de nálam más a cél a megjelenítéshez, így kihasználtam az AMD kártya mind az öt csatiját: vízszintesen DP, fent DVI, lent (kormány mögött) HDMI, (nem jól mondtam, öt monitor van nem három)
DP-k vannak összekötve eyefintiben. -
Tomdriver
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest