Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
válasz
Tomdriver
üzenetére
Az ido nagy reszeben programozasra - a maradek idoben meg munkara (aminek nagy resze szinten programozas...). Ami klassz, hogy egyszerre sok filet vagy outputot lehet olvashato meretben, egymas takarasa nelkul nyitva tartani. Kevesebbet kell keresgetni es foloslegesen pakolaszni es kattintgatni az inditott programok kozt. Meg igy most mar van egy dedikalt monitor a fordito es debugger parosnak, amirol most mar alig ha le tudnek mondani

Amikor a 2. sor monitort vettem, akkor igencsak elgondolkoztam, hogy nem lenne-e egy 4k-s monitor jobb valasztas, de aztan arra jutottam, hogy a bitmap fontjaim amugy is jobban fognak mutatni ekkora pixelsuruseg mellett, meg hogy tiling ablakkezelesnel is jobb a tobb, kisebb monitor (amit most mar en is vitatnek). Tovabba az sem volt utolso szempont, hogy a mar meglevo tipusu monitorokbol figyingekert tudtam ujakat szerezni. Haromrol hatra valtani viszont kozel sem volt akkora elorelepes, mint egyrol haromra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- Posta, csomagküldés
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- (-10e) Asus RTX 4070 SUPER Dual OC, 2 év bolti garival
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6X GAMING OC Eladó
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Gari 2028.11.26. -ig - Eladó!
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi