Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolbyman
tag
Sziasztok!
Teljesen láma ként kitaláltam, hogy jó lenne három monitor az autószimulátorhoz...
olvasgattam, tele lettem kérdésekkel, de erre a párra segítsetek megválaszolni a tuttit.
Szóval az első dolog amiben elakadtam, hogy van egy 7770-es vga, ami nem flex. a három monitoros balhét minden 7-es sorozatú kárta tudja, vagy csak a FLEX feliratúak??
a másik, hogy 2db DVI, és egy DV aktiv átalakítóval szokott bekerülni ezekbe a rendszerekbe. ezt a videókari tudja (aktív átalakítót még be kell szerezni, viszont az én drága jó kis monitorjaimon még sima dsub csatlakozó van. DVI-Dsub átalakítótt adtak a VGA-hoz ezzel az átalakítóval menni fog az Eyefinity?
esetlegesen egy másik kérdés.... a VGA, csak kölcsönben van így mindenképpen szeretnék egy sajátot. tudtok ajánlani a most futó ati-s vga kínálatból erre a célra egy best buy-t max 40 ezret szánnék rá. (a tuti 54 ezressel ne is fájdítsátok a szívem, köszi)
Köszönöm mindenkinek.
UI a monitorok 1680*1050 sorosban nyomják, de talán majd lesz egyszer fullHD is.
felhasználás autószimulátorok. Race, sorozat Racingroom is, Rfactorok, és ilyesmik, csak a járék
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest