Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike99.hu
csendes tag
Az eddigi 24-es monitorom mellé vásároltam egy 30-ast. És mivel időnként szimulátorozok (Assetto Corsa) gondoltam hogy kipróbálnám egyenlőre 2 aztán ha tetszik akkor még egy 24-es használt monitor vásárlása után 3 monitoron. A videókártyám egy 280X
alapvetően úgy gondoltam (tudtam, bár annyira nem néztem utána) hogy az Eyefinity tudja ezt.
Sajnos viszont szembesültem vele, hogy ez az eljárás csak 3 egyforma méretű és felbontású monitoron működik. Tehát sajna nem tudom megcsinálni hogy a kisebb monitorokon ugyanolyan méretarány mellett kevesebbet lássak, vagy akár felállított képernyő mellett jelenjen meg olyan mgas kép mint a középső nagy monitoron.Valami ilyesmit szeretnék.
vagy akár ilyet.
Annyit találtam hogy a SofTH nevű program tud ilyet, de az igazából régebbi kártyákhoz és játékokhoz való DX8-DX9.
Van valami esélyem hogy 24"-30"-24"-on tudok normális, nagyjából öszefüggő képet alkotni? A szélső monitor tán még jobb is lenne állítva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest