- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
válasz
hackeeeee #1701 üzenetére
Nem tudom de szerintem az alaplapi kimenet állítható, hogy bekapcsolod vagy kikapcsolod és az is, hogy elsődleges legyen vagy nem.
Nekem 4 monitorom megy egy Sapphire 7870-s + IGP-ről.
2 DP, 1 HDMI/DVI és 1 IGP VGA kimenet. A DP-s és HDMI/DVI megy a 7870-ről az IGP-ről pedig egy VGA.
Igaz nem Eyefinity mert én azt szeretem ha minden monitoron van egy nyitott ablak,pl: cad, net, mail, stb. Ebből a szempontból én egy renegát vagyok itt.Nekem is átalakító kellet mert csak mini DP-s portjai vannak a kártyának a monitor meg sima nagy portos.
A következőt javasolom, bármilyen formációban próbálkozol csak aktív átalakítóval tedd, mert a sima átalakítok tapasztalatom szerint nem érnek semmit.
Vagyis a válaszom igen. A DP-nél mindegy milyen a monitor a kimenet a lényeg plusza nézd meg, hogy a kártya Eyefinity kompatibilis legyen és legalább 3 monitort tudjon egyszerre kezelni. Mert a három kimenet nem egyenlő a 3 monitor kezeléssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest