Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
piqla
őstag
megvannak meg a ramok?
-
vatomi
aktív tag
válasz
Mohaafunny #8 üzenetére
Van egy ajánlatom 10K/db-ra + postára a HWSW-n.
-
Mohaafunny
tag
szia, velem beszéltél telefonon, hoyg megfelezzük a PK-t, légyszi mondd meg mi legyen, mert kellenéneka ramok!!
Köszönöm! SZia! -
vatomi
aktív tag
-
vatomi
aktív tag
még megvannak
-
Savanya
addikt
Eladnád akkor mennyi volna ??
-
vatomi
aktív tag
6600gt cserébe érdekel értékegyeztetéssel...
-
vatomi
aktív tag
-
vatomi
aktív tag
10K/db ajánlatot kaptam, de még nincs megerősítve. Ennyiért vihető és mivel vidéki vagyok de holnap BP-n leszek, akár vinni is tudom. Ha van gép, egy gyors teszt lehetséges.
-
vatomi
aktív tag
2 féle NF4 lapban is 400-on tudnak 2-3-2-5 1T 500-on cas3-ban szintén mentek 1T-ben sőt 540-en is mentek, igaz már csak 2T mellett, de itt már nem tudtam rendesen betesztelni a proci miatt őket. Bluefish garipapírral, számlával. Csak 1 gigás modul csere érdekel ráfizetéssel vagy kp. Húzhatóság nem számít.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest