Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
válasz
georgeeboy #36 üzenetére
add el öket sürgösen....
Photoshop-hoz is, nekem meg ArciCADhez kell a 2 Giga, de min. 1 Giga... !!!
es ha 4 db modul van, azt hallottam alap BIOSsal kikapcsol a PAT !
picit huzzal rajta, es EVERESTBEN nezd meg, vagy CPU-Z ben hogy be van-e kapcsolva a PAT ! CPUZben valami Perfomance a PAT neve....ha ENBALED, akkor jo... az EVERESTben meg PAT aktiv legyen...
CL2-ben tudod csak a STREET RACER opciot bekapcsolni...
nekem most ezt szedd össze: DDR400-on MUSHKIN (nem RedLine mint kiderült, atbaszott a srac, hanem BLUE LINE) 2-6-2-3 idözitesekkl 5800MB/sec-cel olvas es 2300 MB/sec-cel ir !
CL2-ben a srac azt mondta DDR480-ig megy, alapfeszen
pedig vettem hozza OCZ DDR Boostert is, de egyenlöre nincs bekapcsolva, mert nincs idöm....
na, ha most ennyit ir, gondolj bele, mi lesz ha megrantomnagyon bizakodo vagyok, mondjuk a CPUm, csak 265 MHz-ig birja, de az eleg lenne CL2-ben, huhahaha
oke, hajtok parabolat...., de most MediaCenter 200e a Pinnancletöl, arra vadaszok, allitolag egy tunerekkel felturbozott digitalizalo karyta, szoval CPU kihasznaltasg 5% es mellette MPG2-ben mediumrögzites adatvesztes minimalisra allitva....
pesszold el valakinek a 2*512MB-os Infineon ramjaimat, es kapsz zsetont belöle...
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő