Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Öregszem
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andreyco
kezdő
Sziasztok!
Nemrég olvasom a topicot, mert telós zenehallgatáshoz keretem valami normális 2.0ás hangfal megoldást.
Az Edifierek mellet valaki ajánlotta a Wavemaster hangfalat is próbából.
Hát én vettem egy Wavemaster Base-t és eddig nagyon bejött nekem! Kicsi, monitorszerű 2X15 w, 50-20.000 Hz...96 db...1-2 méterről hallgatva nagyon király.
Köszönöm az ajánlást!
Ja és: beneveztem egy Edifier M601DB 2.1 Hangfalra is...hétfőn hozzák... -
Andreyco
kezdő
Szia!
Én is sokat tipródtam mert mobilos zenehallgatáshoz kerestem kis hangfalakat és én az egyszerű Wavemaster Base mellett döntöttem, de jónak tűnik szerintem még az Edifier R1600TIII 2.0 vagy az Edifier R1700BT 2.0 is. -
Andreyco
kezdő
Szia!
Na tegnap beüzemeltem az Edifier M601DB 2.1-et.
Pik-pak rá tudtam kötni mindent (tv, dvd, pc, mobil) . Most járatom...kellett 1-2 óra amíg a satelitek bemelegedtek és nem kukorékoltak annyira...Hát a 20-30 éves középkategóriás 100w-os sony, technics hangfalaimat nem múlja felül de nem is ez volt a cél.
szóval sztem nem rossz 62k-ért...lehet, hogy megtartom ezt.... -
Andreyco
kezdő
Nekem van pár problémám az Edifier 2.1 S350DB-vel:
1. a csatiai között van 1db tuchel /din/ , meg egy olyan, amit 30 éve használtam a 386-os pc egérbemenetéhez...érdekes...
2. a távirányítója kézbe véve használhatatlan...asztalon letámasztva sem tűnik praktikusnak...
3. nincs porvédő selyemmaszkja.
a hangja lehet jó, nekem nem kell. -
Andreyco
kezdő
válasz Degeczi #60412 üzenetére
igen, de ez olyan nekem mint egy időutazás...ezek a csatik 30-40 évvel ezelőtt voltak használatban...fura...ráadásul minden produktumuknál más konfigurációt használnak. olyan mintha megvettek volna egy bontásra itélt raktárat és a benne levő alkatrészeket nem hagynák kárba veszni...
-
Andreyco
kezdő
az EDIFIER M601DB-om kb 10 óra járatás után határozottan jól szól.
-
Andreyco
kezdő
Ezek az Edifier 2.1-es 70+ wattosak nem társasházi lakásokba valók...brutális a max hangerejúk.
-
Andreyco
kezdő
válasz Speedy007 #62214 üzenetére
Hali!
Én pár hónapja vettem az M601-est próbából a 10+éves z313 leváltására. Megtartottam mert csak 62eft volt akkor. tévén általában csak sportot nézek arra még sok is. Zenében viszont a hard rock, metal vonalon már kell az EQ mert sok a középmagasa...a klasszikus, jazz, blues, vonalon sztem jól szól. a Vangelis /azzal is járattam/ meg kimondottan jól szólt! a tuc-tuc zenéktől megkíméltem... -
Andreyco
kezdő
válasz magmakocka #62353 üzenetére
EDIFIER S351DB 2.1 BLUETOOTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest