- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
A 3 jack csatlakozót kell bedugnod az alaplap hátuljába. Mindet a neki megfelelő színű aljzatba.
Feltelepíted az integrált hangkártya legfrisseb driverét miután eltávolítottad az előzőt, valószínűleg érzékelni fogja, hogy hova vannak bedugva csatlakozók, és az is lehet, hogy felajánlja, hogy állítsd be őket.
Beállítgatod (zöld a front, fekete a rear, sárga a sub/center), majd megnézed a tesztnél, hogy így működnek-e.
Ha a sub és a center fel van cserélve, akkor megkeresed azt a funkciót, ami ezt állítja (valahol kell lennie).Megnézed a vezérlőpultban, hogy ott is ugyan ezek a beállítások szerepelnek.
Keresel egy filmet, ami valóban 5.1-es. Elindítod valami értelmes lejátszóval, bemész a lejátszó beállításai közé, és megnézed, hogy ott is szerepelnek-e a megfelelő beállítások.
Élvezed az 5.1-et.
Azzal az átalakítóval neked nincs dolgot. Az csak arra jó, hogy az összes hangszórón ugyan az a két hangsáv szólaljon meg, de Te 5.1-et akarsz.
Az spdif kimenethez pedig végképp nincs köze. Sztereo analóg kimenetre lehet dugni egy jack-RCA kábellel.(#15176) gogi?:
"Jelenleg 2 Panasonic van 50mm -es 8-27000mhz és 10-27000mhz -et tudnak ezek a dj fülesek meg 3-5 mhz -töl szólnak onnan gondolom ,hogy jobbak ."
Megahertz? Az igen.
Ezek teljesen irreleváns adatok. Semmit, ismétlem semmit nem számítanak.
Ugorj át a fejhallgatós topikba, olvasd el az első hozzászólást, fusd végig az ajánlott listát. -
gogi?
tag
Ilyen lapom van nekem is és jelenleg Logi z506 -ot hajt . Ha a filmlejátszon és a hangkarinál minden be van állitva akkor mennie kell 5.1-ben és 3 vezeték megy a hangkariba . Az a baj ha zenét halgatsz akkor más beállitás kell én ezért csak 1 kábellel kötöm össze és szol minden hangszóró igaz csak sztereóban .
Ha valakit érdekel a most váltam meg egy új M-Audio av30-tol 14e-ért gyönyörüen szolt csak nekem kevés volt a mély kis hangerőn .A Logitech z506 tud bömbölni rendesen rengeteg mély van benne csak nekem hiányzik belölle a magas .
Félek túl drágát venni mert mi van ha nem vagyok vele elégedett és nem bírom kihajtani panelban .Ezért lehet ,hogy inkább veszek egy komolyabb dj fülest .Valaki esetleg tudja melyik a kényelmesebb : Pana dj1000 - Technics 1200 ,1210 - Sony V700 . -
harry
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest