-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUAFBANDITA
tag
Gondolom azért, mert ezek már nem otthoni célra, zenehallgatásra lettek tervezve (de tökéletesek arra is szerintem), hanem stúdiómunkára, tehát megkötések nélküli konfigot lehet építeni belőlük. Lehet badarság, ez csak az én véleményem. Az utolsó mondatodat meg remélem nem gondoltad komolyan
-
Rover623
félisten
"Tűrte Miklós, tűrte, ameddig tűrhette."
Én eddig tűrtem!
Nem szeretnék nacionalista színben feltűnni, de az utóbbi időkben erősen megszaporodtak ezek a magyarul beszélő, jóárasított szlovák webáruházak.
Én pedig mostanság szopódtam jól be az egyikükkel!
Felhívom hát a kedves érdeklődők és reménykedők figyelmét arra, hogy amennyiben minőségi, mennyiségi kifogásuk támad, avagy csak szimplán meghibásodik a cumó, lehet visszaküldeni Szlovákiába az egészet...nem éppen olcsó mutatvány! Bizonyos esetekben gazdasági totálkárra hajaz a dolog!
(Van ahol leírják ezt szépen és világosan...csak nem olvassa el mindenki! Pl. én sem!
Van ahol "terelnek": felsorolják az ismert gyártók magyarországi szervizpontjait és melegen javasolják, hogy gond esetén fordulj hozzájuk...persze...csakhogy nem kapsz gyártói garlevelet! A szlovák vagy a magyarországi megbízott számlájával meg kitörölheted a segged!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest