-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Hali,
Nyáron beírtam a topikba, olyan problémával, hogy egy régi PC-n használt Altec VS 2421 woofer + egy pár Altec ATP3 hangszó susog, recseg, dobol nem is tudom milyen jelző volna rá a legmegfelelőbb.
Ezt szinte mindig csinálja egyre gyakrabban. Fél éve 5 percenként most viszont szinte folyamatosan dobol.
Csutkára lecsavarom a hangerőt akkor is ugyanolyan rendszerességgel és hangerővel csinálja.
Ami még érdekes, hogy régebben amikor kikapcsoltam majd bekapcsoltam a hangszórót, akkor volt hogy fél óráig is hallgatott (már mint nem dobolt), mostanra viszont már az sem segít rajta, nagyon idegesítő tud lenniMindenki szerint a hangkártya miatt lehetett, de nem nyert, mivel az én gépemen is dobolt és az újonan vásárolt hangkártya által sem javult a helyzet.
Milyen magyarázat lehet még erre a problémára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Milyen egeret válasszak?
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest