Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
Hát, mielőtt feltettem volna a kérdésem, átolvastam az utolsó 150-200 hozzászólást. Ez annyit ért, hogy nagyjából már meg is tudnám válaszolni azt magamnak, de azért mégis, hátha az elmúlt 1-2 hónapban vannak újabb információk a témakörben: erről az öszvérről van szó (LG 27" M2762D-PZ). Három éve egy LG 194WT-t használok, szóval nincsenek illúzióim a konzumer kategóriáról: nekem viszont megfelel. A kiszemelt típus második monitornak kellene, videóvágáshoz, játékhoz, valamint a mozivászon szerepét is átvenné a kistesójától. Nem innen lenne, hanem jelentősen olcsóbban jutnék hozzá, kb. 65 ezer forintért, újonnan, egy év garival. A tv-tuner egyébként nem lenne feltétel, de erre kaptam egyedi ajánlatot.
Gondolom, ha leadok a méretből (pedig ugye a méret nem fontos, hanem nagyon fontos), mondjuk 24"-ig, ilyen áron akkor sincs jelentősen jobban teljesítő modell?
UI: egyébként arra mindenképpen jó volt az olvasgatás, hogy elmegyek majd az Ázsia Centerhez megnézni a jobbakat, de sajnos az ártényező még a valószínűsíthető elámulás esetén is megmarad a fenti szinten.
Köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- Asustor NAS
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Nyaralás topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Futás, futópályák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest