Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
mzperx
aktív tag
Jobbakat!
Köszönöm a hozzászólásokat...
Nekem most Viewsonic GS771 van, ez a második Viewsonic-om. Őszintén szólva szeretem a madarakat.
Azt szeretném megtudni, hogy Sony monitorokat hol lehet megnézni kiállítva, mert a Viewsonic-okat a Pixelnél lehetett megnézni.
Köszönettel -
guest
veterán
Sziasztok,
újsághoz képszerkesztő és tördelő gépekhez kéne 21" monitor. nem sajnálják a sony árát (3k), de ahogy a hozzászólásaitokat, az olcsóbb még jobb is lehet. az alényeg, hogy hardveresen vhogy be lehessen állítani. -
-
Szubjektív, de nekem eddig nem nagyon jött be az FD Trinitron. Ugyan nem láttam eleget, de a Sony F400-asok is konvergenciahibásak voltak... nem is kicsit. Torzítás imho nem nagyon van, a fókusz a sarkokban talán nem az igazi. Színek királyak.
Viszont: NE VEGYÉL MONITORT ÚGY, HOGY NEM NÉZED MEG!!!! A legjobb, legdrágább monitor is lehet rosszabb, mint egy noname, de jól kiválasztott darab, nagy a szórás. Vidd magaddal a Nokia Monitor Testert (tőlünk letöltheted), és NÉZD MEG a cuccot! -
mzperx
aktív tag
Nem az ára aggaszt, mivel mindkettő kb. ugyannnyi. Inkább ilyenek: képminőség, torzítás,....
Ebben kéne tipp, mi mért, milyen -
danteshell
senior tag
Néztem nemrég 24"!!!!-os sony fd trinitron monitorokat, asszem sony katalógusban v. office depotban, már nemtom. Áruk a csillagos ég.
-
mzperx
aktív tag
Jobbakat!
Kéne valamiféle pro és kontra:
Sony G500 vs. Viewsonic P225F
Melyik jó/jobb? Csak ezek a típusok....
Hol lehet megnézni Sony monitorokat?
Köszönettel:
MZ/X
Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- ASUS 27' 100Hz
- LG UltraGear 32GQ950-B 4K 160 Hz - Használt Monitor (2024)
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest