Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
17éve vezetek, nem csak B-m van és én mondjuk egy PÁV jellegű vizsgához kötném a jogsit. Nem emelném a korhatárt, hanem jól megszigorítanám.
Morális problémákat orvosolnám (hogyan azt nem tudom). Az utakon nem feltétlenül a 20év alattiak okozzák a gondot.
A halál esetek hány százaléka történik hétvégén? (nem néztem utána)
Mert ha akkor nagyobb, akkor bizony a rend őreinek kellene jobban szemmel tartaniuk az ilyen "góc pontokat". Szórakozó helyek és környéke, nagyobb közlekedési pontok.
...de gondolom egy statisztika után simán kiderülne hová kellene kiállítani a kékfejű elvtársokat. Nagyobb szigor és máris javulna a statisztika.Majdnem minden hétvégén dolgozom éjjel, azaz vasárnap hajnalban megyek haza 2-6 között és hát szvsz 1db rendőrt nem szoktam látni egy olyan városban, ahol kapitányság üzemel. Még kisebb helyen meg pláne nincs senki aki miatt mondjuk kis tizenéves barátaink betartanák az általános közlekedési szabályokat.
Uff én beszéltem
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest