Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
17éve vezetek, nem csak B-m van és én mondjuk egy PÁV jellegű vizsgához kötném a jogsit. Nem emelném a korhatárt, hanem jól megszigorítanám.
Morális problémákat orvosolnám (hogyan azt nem tudom). Az utakon nem feltétlenül a 20év alattiak okozzák a gondot.
A halál esetek hány százaléka történik hétvégén? (nem néztem utána)
Mert ha akkor nagyobb, akkor bizony a rend őreinek kellene jobban szemmel tartaniuk az ilyen "góc pontokat". Szórakozó helyek és környéke, nagyobb közlekedési pontok.
...de gondolom egy statisztika után simán kiderülne hová kellene kiállítani a kékfejű elvtársokat. Nagyobb szigor és máris javulna a statisztika.Majdnem minden hétvégén dolgozom éjjel, azaz vasárnap hajnalban megyek haza 2-6 között és hát szvsz 1db rendőrt nem szoktam látni egy olyan városban, ahol kapitányság üzemel. Még kisebb helyen meg pláne nincs senki aki miatt mondjuk kis tizenéves barátaink betartanák az általános közlekedési szabályokat.
Uff én beszéltem
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest