- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Érdekes, hogy mennyire másabb az életünk. Nekem a szüleim sajnos nagyon fiatal koromban meghaltak, a nagyszüleim egy részét meg soha nem is ismertem, de akiket ismertem nos, azok sincsennek kötünk jó ideje.
Úgy egyébként soraidat olvasva azt is látom, hogy más anyagi szinten vagyunk, és durva azt nézni, hogy még ott is érződik, hogy gazdaságilag egy ideje mennyire haladunk a kellemetlen irányba. Vendéglátásban sokat dolgoztam, az utóbbi években a munkaadók folyamatosan csökkenő bevételekről meg visszaesésekről számolnak be MO-n, a Covid után is. (Most abba nem mennék bele, hogy és mindent elkövetnek, hogy a munkavállaló is érezze, hogy milyen rossz a helyzet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- Renault, Dacia topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Honda topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Gigabyte 5080 gaming oc , 28 h gari
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs