Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Érdekes, hogy mennyire másabb az életünk. Nekem a szüleim sajnos nagyon fiatal koromban meghaltak, a nagyszüleim egy részét meg soha nem is ismertem, de akiket ismertem nos, azok sincsennek kötünk jó ideje.
Úgy egyébként soraidat olvasva azt is látom, hogy más anyagi szinten vagyunk, és durva azt nézni, hogy még ott is érződik, hogy gazdaságilag egy ideje mennyire haladunk a kellemetlen irányba. Vendéglátásban sokat dolgoztam, az utóbbi években a munkaadók folyamatosan csökkenő bevételekről meg visszaesésekről számolnak be MO-n, a Covid után is. (Most abba nem mennék bele, hogy és mindent elkövetnek, hogy a munkavállaló is érezze, hogy milyen rossz a helyzet).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Projektor topic
- Ismeretlen régiókba látogat a Bungie, teszteltük a Marathont
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest