Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ahogy elnézem, nekünk eléggé hasonló a sorsunk.
"nem hordunk 80K-s sportcipőt" --- lassan már annyi lesz a normálisnak az ára
nyáron vettem cipőt, kettőt. Egy olcsóbb fekete sport cipő, 17K-ba fájt, és egy bakancs, ami 35-be. -
KROK640
nagyúr
Érdekes, hogy mennyire másabb az életünk. Nekem a szüleim sajnos nagyon fiatal koromban meghaltak, a nagyszüleim egy részét meg soha nem is ismertem, de akiket ismertem nos, azok sincsennek kötünk jó ideje.
Úgy egyébként soraidat olvasva azt is látom, hogy más anyagi szinten vagyunk, és durva azt nézni, hogy még ott is érződik, hogy gazdaságilag egy ideje mennyire haladunk a kellemetlen irányba. Vendéglátásban sokat dolgoztam, az utóbbi években a munkaadók folyamatosan csökkenő bevételekről meg visszaesésekről számolnak be MO-n, a Covid után is. (Most abba nem mennék bele, hogy és mindent elkövetnek, hogy a munkavállaló is érezze, hogy milyen rossz a helyzet).
-
KROK640
nagyúr
Megértem, amikor írtad, hogy az alapanyag 33K, akkor igencsak nagyot néztem.
De hasonlóan vagyok én is, 2020 és 2025 között piszkosul érzem, hogy hatalmas élelmiszer infláció volt, akármilyen statisztika akármit hoz ki, a kajálásom bőven utolérte a rezsimet, pedig az is emelkedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Apple Pencil gen2, garanciában cserélt, új termék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nyáron vettem cipőt, kettőt. Egy olcsóbb fekete sport cipő, 17K-ba fájt, és egy bakancs, ami 35-be.