Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Aktív témák
-
Joey_the_man
tag
udom miylen nekem is 765mb-m van :) Akkor azt még mindig nem tudom mi haszna van a Highlightnak :.. :)) Egy másik kérdés: Ha egyszer elállíítod a MB-os menüben a fnyerőt, kontrasztot, akkor tudomásom szerint az úgy is marad... Nem tudod hogy lehet resetelni, mert nem tudom milyen volt alapból..
Azt vettem észre hogy kikapcsolás után egy kicsit mindig jobbra vagy balra csúszik az egész kép..!! Mindi sépen viszaállítom, de aztán azt veszem csak ésre, hogy megint nem látszik teljesen az ''X''... Nem tudja valaki mitől van ez ? -
xuldar
addikt
Úgy értetted, hogy sokkal kontrasztosabb a kép, mintha simán a kontrasztot növelnéd. Tényleg nem rossz, én inkább filmeknél szoktam használni.
Stitch, próbáld ki ezt:
[L]http://www.hummezum.hu/sexpress/index.php[/L]
A 19''-lal próbálkozz, szerintem a jelenleg kapható monitorok közül messze a Samsung 957MB a legjobb. Talán nyáron vagy ősszel beleteszik a 959NF-et is (na akkor fogom kitépni az összes hajam:) ).
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest